Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 23
Citrónový cheesecake

Chutný tvarohový cheesecake so základom z Cesta špaldového s orechmi (trendy chuť) a jemnou tvarohovo-citrónovou náplňou. Tenko dozdobený so želatínou a plátkom citróna.

Čokoládové marcipánové vankúšiky

Aj Vy používate Cesto Čokoládové ? Jeho využitie je ideálne nielen pre plát na zákusky, cookies alebo čoklenku. Okraje a vysušený plát určite využijete ako základ pre cheesecake alebo tieto chutné čokoládové marcipánové vankúšiky. Stačí zmiešať upečené Cesto Čokoládové s chutnou náplňou Presta Choco (alebo Cream Choco -Pudingová náplň čokotela), vyformovať do tvaru guličky - v strede s višňou. Vzhľad guličky je naozaj luxusný - čierny ako Schwarzwald verzia torty s višňou. Guličky jednoducho obalíte v rozvaľkanom pravom marcipáne Maro Marcipán 1:3 - pričom, aby ste nemali s prípravou veľa práce jednoducho po prikrytí marcipánom vykrojíte radielkom tzv. vankúšiky. Obalíte v čokoláde a chutný dezert je na svete.

Dezertné višňovo-čokoládové rezy

Lahodná kombinácia dezertného višňovo-čokoládového rezu ideálna nielen na leto. Spojenie Cesta Čokoládového s višňovou galaretkou, kvalitným Biskuitom a úžasnou kombináciou Panna Cotty s Ken Trufa - parížskou smotanou. Jemne poliate v čokoláde.

3bit rezy

Chutné a pritom jednoduché na prípravu - kombinácia Cesta Čokoládového, kvalitného krému za studena Rap Special, špaldového cesta potretého kávovým Compoundom a jemná vrstva Mifi -karamelového krému. Efektný zákusok na vzhľad a ešte príjemnejší na chuť - ideálny aj pre rodinné balenia.

Jemné pečivo s Korent Europe a Zea Soft

Chutné jemné pečivo s chuťou citrónu a peknou žltou farbou striedky, vynikajúco mäkké a dlho čerstvé ako z domácich surovín. Dávkovanie Korent Europe 20 % na množstvo pridanej múky zaručí, že všetky prednosti zmesi sa prenesú do hotového výrobku. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Toastový chlieb svetlý/tmavý s Bonpano Krokant a Zea Soft

Chutný toastový chlieb za použitia Bonpano Krokant, ktorý dodá toastovému chlebu krásny objem, peknú štruktúru striedky a dobrú chuť. Toatový chlieb sa dobre krája a pekne farbí v hriankovači.

Špaldové pečivo s Panoplus Špalda a Zea Soft

Panoplus Špalda je zmes pre výrobu chutného špaldového chleba a pečiva s kúskami špaldy. Trendová zmes veľmi obľúbená u zákazníkov a spotrebiteľov. V zmesi okrem špaldy – drvenej a pufovanej je prídavok sladovej jačmennej múky, extrudovanej kukuričnej krupice, kvalitného sušeného kvasu a lepku. Odporúčame prípravu so záparou pre ideálne nabobtnanie špaldových zŕn. Ideálne v kombinácii s VZ 100, VZ špaldovou záparou Miss. Špalda pre dosiahnutie ešte väčšieho objemu špaldového podielu alebo podielu celých zŕn v hotovom výrobku – chlebe a pečive. Dávkovanie: Chlieb: 1. 75 % pšeničná múkaT 650 ku 25 % Panoplus Špalda, Pečivo: 2. 75 % pšeničná múka T 512 ku 25 % Panoplus Špalda Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Pečivo s Panoplus Dark a Zea Soft

Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Dávkovanie: Pečivo: 1. 100 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark 2. 75 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Viaczrnný chlieb s Panoplus Dark a Zea Soft

Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Náš tip: vyskúšajte prídavok sušených sliviek pre ešte výnimočnejšiu chuť chleba. Dávkovanie: Chlieb: 1. 100 % pšeničná múka T-650 ku 25 % Panoplus Dark 2. 55 % pšeničná múka T-650, 20 % ražná múka T-930 ku 25 % Panoplus Dark Gamma Bonpano je prípravok, ktorý zabezpečí pekný objem chleba. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť chleba do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na chlieb sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť chleba ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Pudingový DUO pletenec s Presta Vanilla a Choco

Chutné spojenie vanilkového a čokoládového pudingu v Korent vanilla ceste ideálny na raňajky, k čaju a káve, rodinné balenia na víkend a samozrejme na Veľkú noc. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na jemné pečivo sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere). Receptúra je pre dávkovanie 4% - pre ešte väčšiu jemnosť pletenca a dlhšiu trvanlivosť po zabalení.

Rožok tukový so Zea Soft 2%

Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Rožok tukový so Zea Soft 4%

Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere). Receptúra je pre dávkovanie 4% - pre ešte väčšiu jemnosť pečiva - rožky ostávajú mäkké, neschnú tak v boxe v obchodoch a majú výbornú chuť a plnú striedku s jemnou štruktúrou.

1 2 3 4 5 6 7 ... 23