Cukrárske receptúry Cukrárske receptúry

Vyskúšajte ZEESANY

Technologický postup

Zeesany -  skutočný zážitok v zákusku.

Stabilizátory smotany (ochutené a neutrálny) pre prípravu bavarois, mousse a cukrárskych náplní.
Stabilizátory smotany Zeesan dodajú Vašim zákuskom zároveň „telo“ (tvar) aj výnimočnú chuť.
S pravými ingredienciami – sušené višne, jahody, banán, kvalitný kakaový prášok, sušený jogurt, mascarpone  a pod. podľa druhu Zeesanu. V spojení s rastlinnou alebo živočíšnou smotanou pripravíte ľahké, nadýchané a chutné zákusky a dezerty. Rýchlo a jednoducho – stačí Zeesan zmiešať s vlažnou vodou a pridať do polovyšľahanej smotany (podľa odporúčanej receptúry) a došľahať do požadovanej konzistencie.
Po aplikácii na výrobok, hotové výrobky nechajte minimálne 1 hodinu v chlade, aby sa náplň pred krájaním stabilizovala. Ideálne aj pre mrazené výrobky.
Receptúry:

      500 g ZEESAN Jogurt                                          250 g Jung S-A Malina
   1 000 g voda ( vlažná do 25°C)                                250 g voda ( vlažná do 25°C)
   2 500 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA       1 000 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA
   ––––––––––––––––––––––––––––––––––––     ---------------------------------------------------------
   4 000 g suroviny spolu                                           1 500 g suroviny spolu

      500 g ZEESAN Neutral, Jahoda, Čokoláda,
                Tiramisu Mascarpone, Banán
      625 g voda (vlažná do 25°C)
   2 500 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA
   ––––––––––––––––––––––––––––––––––––
   3 625 g suroviny spolu

     500 g ZEESAN VIŠŇA/ ZEESAN TVAROH         300 g JUNG Käsana
  1 000 g voda ( vlažná do 25°C)                                750 g voda ( vlažná do 25°C)
  1 000 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA           400 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––         -------------------------------------------------------
  2 500 g suroviny spolu                                           1 450 g suroviny spolu

Návod na použitie: Zeesan zmiešajte s vlažnou vodou. Túto zmes zamiešajte do polovyšľahanej rastlinnej alebo živočíšnej smotany KEN PRESTO/ KEN NATA a podľa potreby došľahajte do požadovanej tuhšej konzistencie. Hotovú ochutenú šľahačku použiť ako na prípravu Semifred, náplní a dozdobenie tôrt a zákuskov, do ovocných pohárov a pod. Výrobky pred krájaním nechajte aspoň 1 hod. stabilizovať v chladničke. Jung Käsana najlepšie cez noc. Zmes Zeesanu s KEN PRESTO/NATA je vhodná aj pre mrazenie.

ZEESANY - ochutené stabilizátory smotany