
V jednoduchosti je krása - ak sa použijú kvalitnú suroviny ako naše Cesto čokoládové s kúskami pravého marcipánu MARO marcipán 1:3 a zákazníkmi neskutočne obľúbenou KEN TRUFA - parížska smotana - zákusok je razom výnimočný. Nezabudnite na záver dozdobiť čokoládovými dekoráciami dekoráciami napr. Dekorkami, Perlou a pod. - posuniete tak Váš zákusok ešte o jednu úroveň vyššie.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | |||
300 | g | Cesto čokoládové | |
150 | g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
150 | g | rastlinný olej | |
100 | g | MARO orig. maripán 1:3 | |
Náplň: | |||
500 | g | KEN TRUFA | |
150 | g | Frutafill višňa | |
Dozdobenie: | |||
250 | g | Scaldis Dark (tmavý) | |
SMET dekorácie |
Technologický postup
Cesto čokoládové, tekutú vaječnú melanž a rastlinný olej miešame pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Pred domiešaním pridáme marcipán nakrájaný na menšie kocky. Pripravenú zmes natrieme do tortového ráfku o priemere 24cm.
Pečieme pri 170°C cca 30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Na upečený vychladený korpus natrieme Frutafill višňa a vyšľahanú Ken Trufa.
Po stuhnutí polejeme tortu rozpusteným Scaldis Dark, dekorujeme podľa fantázie.
1 torta priemer 24 cm á 12 ks.
