Nové cukrárske receptúry nielen na leto
Nepečený cheesecake

Jednoduchá a chuťovo vyvážená torta - cheesecake z našich surovín Cesto špaldové s orechmi, tvarohová náplň štandard A a ďalších surovín.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
250 g Cesto špaldové s orechmi
70 g Zela delikates
55 g Tek.vaječná melanž/vajcia
Hmota 2:
100 g Zela delikates
Náplň 1:
500 g Tvarohová náplň štandard A
250 g Cream Rosette - smotana sladená
100 g Zeesan Tvaroh

Technologický postup

     

    Z cesta špaldového, melanže a Zela delikates vypracujeme lopatkou cesto, ktoré rozvaľkáme na plech a upečieme.

    Pečieme pri 170°C cca 20-25 min. v závislosti od typu pece a navážky. 

    Upečený a vychladený plát  poriadne vysušíme a následne ho pomrvíme a zmiešame s roztopeným Zela delikates. Pripravenú zmes rovnomerne roztlačíme do formy o priemere 24 cm a dáme zapiecť na 5-10min. pri 180°C.

    Na vychladnutý korpus navrstvíme náplň ktorú pripravíme nasledovne: Zeesan pripravíme spolu s Ken Presto-nešľaháme  a primiešame do tvarohu. Poriadne lopatkou premiešame a dáme stuhnúť do chladu.

    Krájame napríklad na 12 ks o hmotnosti 100 g.

    TIP:Môžeme dozdobiť podľa fantázie čerstvým ovocím, šľahačkou, Smet čokoládovými dekoráciami a pod.