Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

 Cappuccino torta s Jung Basis Rühr

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali Compound Írska káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Gamaro Schlagcreme a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Cesto:

360 g   Jung Basis Rühr
120 g   Tekutá vaječná melanž
120 g   rastlinný olej
120 g   kyslá smotana
30 g   Compound Írska káva

Náplň:

400 g   Gamaro Schlagcreme

Technologický postup

Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 5 min. lopatkou. Po vymiešaní rozdelíme cesto do 3 ráfkov o priemere 24 cm.

Pečieme pri 165-170°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Upečené pláty striedavo natierame vyšľahanou šľahačkou. Celú tortu obtrieme šľahačkou a na povrchu urobíme ozdobné vlny. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

Pre 12 ks á 75 g.

Cappuccino torta