Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 23
Citrónovo-malinová maková torta

Výborná citrónovo-malinová torta - korpusy sú pripravené z jemného makovníka zo Zeelandie. Chutne naplnené striedajúcimi sa vrstvami citrónového a malinového šľahačkového krému. Dozdobené ochuteným želé z Paletta Neutral.

Citrónovo- makové rezy s malinovým gélom

Citrónové rezy s makovníkom z našej ponuky podčiarknuté malinovou chuťou malinového gélu dozdobené so Zela bielou tukovou polevou.

Šťavnaté makovo-citrónové rezy

Šťavnaté makovo-citrónové rezy potešia všetkých, čo majú radi klasické punčové rezy. Inovovaná verzia s použitím zmesi na makovník, piškótového korpusu zo Zeelandie a naplnené s citrónovým Frutafillom. Piškóta je jemne nasiaknutá rozvarom. Povrch je dozdobený so Zeelandia fondantom. Ideálne aj ako zákusky na svadby a oslavy.

Makovo-malinové rezy s Makovníkom

Vynikajúci a na pohľad lákavý rez - to sú makovo-malinové rezy z Makovníka a malinového gélu. Efektne stočená roládka vyváži chuť maku a piškóty v reze a malinová šľahačka - smotanovo jemná dodá celému výrobku úžasnú chuť. Dozdobenie s Paletta Miroir malina a malinami.

Makovo - jablková torta s Makovníkom

Spojenie maku a jabĺk - to vždy slovenského spotrebiteľa poteší - nakoľko ide o naše slovenské obľúbené chute. Vychutnajte si túto kombináciu chutí v skvelom makovo jablkovom zákusku/torte dozdobenej s jogurtovou šľahačkou a jemne posypanou škoricou.

Makovo-višňová torta s Makovníkom

Výborná makovo-višňová torta dozdobená s tvarohovou šľahačkou a dekoratívnou lesklou polevou Paletta Miroir Choco. Vynikajúco osvieži ak ju budete podávať priamo z chladničky.

Citrónový cheesecake

Chutný tvarohový cheesecake so základom z Cesta špaldového s orechmi (trendy chuť) a jemnou tvarohovo-citrónovou náplňou. Tenko dozdobený so želatínou a plátkom citróna.

Čokoládové marcipánové vankúšiky

Aj Vy používate Cesto Čokoládové ? Jeho využitie je ideálne nielen pre plát na zákusky, cookies alebo čoklenku. Okraje a vysušený plát určite využijete ako základ pre cheesecake alebo tieto chutné čokoládové marcipánové vankúšiky. Stačí zmiešať upečené Cesto Čokoládové s chutnou náplňou Presta Choco (alebo Cream Choco -Pudingová náplň čokotela), vyformovať do tvaru guličky - v strede s višňou. Vzhľad guličky je naozaj luxusný - čierny ako Schwarzwald verzia torty s višňou. Guličky jednoducho obalíte v rozvaľkanom pravom marcipáne Maro Marcipán 1:3 - pričom, aby ste nemali s prípravou veľa práce jednoducho po prikrytí marcipánom vykrojíte radielkom tzv. vankúšiky. Obalíte v čokoláde a chutný dezert je na svete.

Dezertné višňovo-čokoládové rezy

Lahodná kombinácia dezertného višňovo-čokoládového rezu ideálna nielen na leto. Spojenie Cesta Čokoládového s višňovou galaretkou, kvalitným Biskuitom a úžasnou kombináciou Panna Cotty s Ken Trufa - parížskou smotanou. Jemne poliate v čokoláde.

3bit rezy

Chutné a pritom jednoduché na prípravu - kombinácia Cesta Čokoládového, kvalitného krému za studena Rap Special, špaldového cesta potretého kávovým Compoundom a jemná vrstva Mifi -karamelového krému. Efektný zákusok na vzhľad a ešte príjemnejší na chuť - ideálny aj pre rodinné balenia.

Jemné pečivo s Korent Europe a Zea Soft

Chutné jemné pečivo s chuťou citrónu a peknou žltou farbou striedky, vynikajúco mäkké a dlho čerstvé ako z domácich surovín. Dávkovanie Korent Europe 20 % na množstvo pridanej múky zaručí, že všetky prednosti zmesi sa prenesú do hotového výrobku. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Toastový chlieb svetlý/tmavý s Bonpano Krokant a Zea Soft

Chutný toastový chlieb za použitia Bonpano Krokant, ktorý dodá toastovému chlebu krásny objem, peknú štruktúru striedky a dobrú chuť. Toatový chlieb sa dobre krája a pekne farbí v hriankovači.

1 2 3 4 5 6 7 ... 23