Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 23
Predpečené plundrové pečivo s Nordix Super New

003 Nordix Super New je špeciálny prípravok pre mrazené pekárske výrobky Nordix Super New chráni droždie a zvyšuje toleranciu cesta, dáva cestu vyššiu elasticitu a ochranu pri procese mrazeniam, zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. Zachováva vlastnosti gluténovej štruktúry po zmrazení a vlastnosti cesta aj po dlhom období skladovania v mrazničke. Veľký sortiment je k dispozícii kedykoľvek: čerstvé hotové výrobky môžu byť vyrobené v krátkom čase. Odporúčané dávkovanie: od 2 % na múku * pre dosiahnutie chrumkavého chleba a bagiet je dávkovanie 4 – 5 % na múku ( vtedy nepridávate žiadny iný pekársky prípravok ). Hlavné znaky technologického postupu: Zabezpečte, aby cesto bolo dobre nakysnuté Teplota cesta nesmie byť vysoká ( do 20 °C ) Cesto musí byť rýchlo spracované, vytvarované a zamrazené Chráňte cesto počas spracovania pred oschnutím Teplota počas prepravy musí byť stála.

Kyjevský chlieb s Molkesauerom

Kyjevský chlieb s kvalitným pastovitým kvasom Molkesauer a Zeelmilkom (srvátkou) výbornej kvality.

Výražkový chlieb zemiakový bezÉčkový

Chutný klasický RETRO obľúbený chlieb z výražkovej múky a zemiakových vločiek, jemne zakyslený klasickým trojstupňovo vedeným kvasom Amore L Rye a zvýraznená chuť chleba jemne rascou. Ideálny pre zaradenie do každého sortimentu pekára.

Výražkový chlieb s - bezÉčková verzia

Chutný RETRO chlieb - s použitím výražkovej múky, jemne zakyslený s klasicky vedeným trojstupňovým kvasom bez obsahu Éčok Amore L Rye a chuťovo zladený jemne s rascou ako za starých čias.

Konzumný chlieb s Molkesauerom

Molkesauer je zakysľovací prípravok do chleba v pastovitej forme na priamy záraz vedenia cesta. Má vyvážený obsah kyselín octovej a mliečnej, zaručí optimálne prekyslenie, dodáva výrobkom typickú chlebovú chuť a vôňu a výrazne elastickú a pevnú striedku.

Banánové rezy

Chutné banánové rezy z Cesta čokoládového z pudingovej náplne Cream Vanilla ochutené s Compoud Banana a na reze s viditeľnými kúskami bufleriek z Bufler komplet.

Linecké rezy MIMÓZA

Chutné linecké rezy z krehkého cesta Mamas pie naplnené ovocnou náplňou a krémovou náplňou z Cream Vanilla (Pudingovej náplne vanilkovej) s bielkovou hmotou tzv. swiss krémom. Ideálne pre rodinné balenia.

DUO rolka s Cream Vanilla a Choco

Plundrové rolky z chutného slnečnicového cesta z Panoplus Sunflower naplnené duo pudingovou náplňou: čokoládovou a vanilkovou (Cream Vanilla a Choco).

Slimák s vanilkovou náplňou

Butter backcreme je prípravok k výrobe jemného pečiva a luxusných koláčových výrobkov.Dodá pečivu maslovú chuť a vôňu (obsahuje vysoký podiel prepusteného masla). Dávkovanie: 20% na množstvo pridanej múky. Pudingová náplň vanilková - po novom Cream Vanilla dodá výrobkom jemnú vyváženú vanilkovú chuť.

Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pistáciová torta so zrkadlovou polevou

Výborná pistáciová torta so základom z Cesta čokoládového a náplne z Panna cotty - smotanového krému moderne obtiahnutá Paletta Miroir Choco - zrkadlovou polevou s obsahom pravej čokolády.

1 2 3 4 5 6 7 ... 23