Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 23
Konzumný chlieb s Molkesauerom

Molkesauer je zakysľovací prípravok do chleba v pastovitej forme na priamy záraz vedenia cesta. Má vyvážený obsah kyselín octovej a mliečnej, zaručí optimálne prekyslenie, dodáva výrobkom typickú chlebovú chuť a vôňu a výrazne elastickú a pevnú striedku.

Banánové rezy

Chutné banánové rezy z Cesta čokoládového z pudingovej náplne Cream Vanilla ochutené s Compoud Banana a na reze s viditeľnými kúskami bufleriek z Bufler komplet.

Linecké rezy MIMÓZA

Chutné linecké rezy z krehkého cesta Mamas pie naplnené ovocnou náplňou a krémovou náplňou z Cream Vanilla (Pudingovej náplne vanilkovej) s bielkovou hmotou tzv. swiss krémom. Ideálne pre rodinné balenia.

DUO rolka s Cream Vanilla a Choco

Plundrové rolky z chutného slnečnicového cesta z Panoplus Sunflower naplnené duo pudingovou náplňou: čokoládovou a vanilkovou (Cream Vanilla a Choco).

Slimák s vanilkovou náplňou

Butter backcreme je prípravok k výrobe jemného pečiva a luxusných koláčových výrobkov.Dodá pečivu maslovú chuť a vôňu (obsahuje vysoký podiel prepusteného masla). Dávkovanie: 20% na množstvo pridanej múky. Pudingová náplň vanilková - po novom Cream Vanilla dodá výrobkom jemnú vyváženú vanilkovú chuť.

Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pistáciová torta so zrkadlovou polevou

Výborná pistáciová torta so základom z Cesta čokoládového a náplne z Panna cotty - smotanového krému moderne obtiahnutá Paletta Miroir Choco - zrkadlovou polevou s obsahom pravej čokolády.

Pistáciová roláda

Chutná pistáciová roláda s pistáciovou pastou a malinovým extra džemom. Cesto na roládu je pripravené z chutnej bielkovo-orechovej hmoty. Poliata bielou čokoládou. Ideálna nielen na leto - výrobok je vďaka použitej pudingovej náplni a paste viac trvanlivý počas horúcich letných dní než bežné smotanové zákusky.

Medová roláda

Máte radi Medové rezy ? Tak Vás určite poteší naša medová roláda - cesto je pružné, dobre sa stáča a roláda je chutne naplnená s plnkou vhodnou práve pre horúce letné obdobie - Prestou toffee v kombinácii s našim top margarínom s mliečnou/maslovou chuťou Zela delikates.

Zamatové bezé rezy

Chutné zamatové bezé rezy potešia nielen v lete ale počas celého roka - pre milovníkov kvalitného zákusku, bielkových a orechových verzií zákuskov. Ideálne aj na svadby a pre rodinné rezy.

Chrumkavé veterníčky

Jedinečné, efektné a pritom jednoduché na prípravu. To sú chrumkavé veterníčky. Ideálne ku káve, na catering a pod. So svetlou alebo tmavou chrumkavou žmolenkou (prípadne žmolenku viete zafarbiť). S náplňou veterníčkou sa viete s chuťou pohrať - nápadu sa tu medze nekladú - napr. s krémom za studena Rap Speciál, chutné šľahačkové náplne - so stabilizátormi smotany Zeesan - ako napr. Jung S-A malina, alebo na leto s chutnými pudingovými náplňami Presta - ktoré znesú aj horúce letné obdobie.

1 2 3 4 5 6 7 ... 23