PROKORN® - inšpirácie
- sendviče,
dozdobenie, recepty s Prokornom
Nájdete tu zaujímavé kombinácie na sendviče a inšpirácie s čím podávať tento chlieb na raňajky, ako snack, olovrant a podobne. Chlieb PROKORN® je taktiež ideálny ako raňajkový program pre GASTRO prevádzky, HOTELI - bufetové raňajky - či už ako samostatne nakrájaný alebo ideálny na toastovanie. Ponúknite teraz svojim zákazníkom tento zdravý chlebík, aby si pobyt vo Vašom hotely/prevádzke naozaj vychutnali. Stačí osloviť pekára, ktorý Vám dodáva chlieb a pečivo na raňajky, aby Vám upiekol tento skvelý chlebík PROKORN®. Pekárovi radi pomôžeme so zaškolením a skúšobným pečením u neho na prevádzke, tak aby kvalita chlebíka naozaj zodpovedala zdravým benefitom, ktoré v sebe prináša.
1. Jednohubky s prosciuttem a paradajkami
* Chlieb Prokorn®
* Žervé
* Prosciutto
* Cherry paradajky
* Rukola
Príprava: Plátok chleba rozrežeme na 6 dielov.
Chlieb potrieme syrem žervé a dozdobíme plátkom prosciutta, cherry paradajkami a rukolou. Priklopíme ďalším dielom chlebíka a celé prepichneme špáratkom.
2. Chlieb se syrom cottage cheese a pažítkou
* Chlieb Prokorn®
* Cottage cheese
* Pažítka
Príprava: Plátok chleba PROKORN potrieme syrom cottage a dozdobíme sekanou pažítkou.
3. Chlieb so syrom brie a orechmi
* Chlieb Prokorn®
* Žervé
* Brie
* Vlašské orechy
* Hrozno
Príprava: Plátok chleba potrieme syrom žervé a ozdobíme plátkami syra brie, sekanými orechami a hroznom.
4. Sendvič s údeným lososom a tzatziki
* Chlieb Prokorn®
* Tzatziki
* Kôpor
* Údený losos
* Pažítka
Príprava: Na plátok chleba nanesieme tzatziki, ozdobíme plátkom údeného lososa, čerstvým kôprom a pažítkou.
Zeelandia Vám praje dobrú chuť.
Vychutnajte si kvalitu a čerstvosť od Zeelandie každý deň.