Novinky Novinky

Jogogold Labužnícky chlieb

Cesto:

62 %   Pšeničná múka T 650
10 %   ražná múka T 930
28 %   JOGOGOLD
1 %   Zela Sauer Liquid
2,8 %   čerstvé droždie
0,5 %   soľ
68 %   voda cca

Technologický postup

Doba miesenia: 5 minút pomaly a 4 minúty rýchlo.

Teplota cesta je 28 – 29 °C. Zrenie cesta 25 - 30 minút.

Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť.

Cestové kusy následne tvarujeme do veky, ukladáme do ošatiek, dáme nakysnúť a pečieme.

Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

Pečenie:

I. 240 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

II. 220 °C, bez pary, otvorený odťah, 15 minút,

III. 200 °C, bez pary, otvorený odťah, 18 minút.

Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

Navážka na 1 ks á 600 g. Váha po upečení 500 g.

Jogogold Labužnícky chlieb