Novinky Novinky

Jogogold pečivo

JOGOGOLD Zmes pre výrobu pečiva s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia.

Cesto:

50 %   Pšeničná múka T 512
50 %   JOGOGOLD
4 %   čerstvé droždie
3 %   Bravčová masť škvarená
0,5 %   Kryštálový cukor
50 %   voda cca

Technologický postup

Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.

Teplota cesta je 27 - 29°C. Zrenie cesta 05 - 10 minút.

Cesto po zamiesení

Kysnutie: 45 - 55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

Pečenie:

I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

II. 220 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,

III. 210 °C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.

Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

Navážka na 1 ks á 66 g. Váha po upečení 55 g.

Jogogold pečivo