Jogogold pečivo
Jogogold pečivo
JOGOGOLD Zmes pre výrobu pečiva s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia.
Cesto:
50 % | Pšeničná múka T 512 | |
50 % | JOGOGOLD | |
4 % | čerstvé droždie | |
3 % | Bravčová masť škvarená | |
0,5 % | Kryštálový cukor | |
50 % | voda cca |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 - 29°C. Zrenie cesta 05 - 10 minút.
Cesto po zamiesení
Kysnutie: 45 - 55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 220 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,
III. 210 °C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
Navážka na 1 ks á 66 g. Váha po upečení 55 g.