Čokoládová roláda Velvet Double Choc Cake
Čokoládová roláda Velvet Double Choc Cake
Výnimočná chuť, farba a textúra - chuťová revolúcia v 3 nových zmesiach Máme tu významnú novinku pre všetkých milovníkov sladkého umenia Prečo sú naše VELVET zmesi tak špeciálne? Ich univerzálnosť je takmer magická - môžete ich použiť na všetko, od klasických muffinov, chlebíčkov až po elegantné korpusy pre zákusky, francúzske dezerty, rolády atď. Fantázii sa medze nekladú! Naše Velvet zmesi si obľúbia zákazníci a spotrebitelia po celý rok! Či už je to na Valentína, Veľkú noc, letné osviežujúce zákusky a dezerty alebo sladké vianočné torty a koláče, Velvet je vždy tou správnou voľbou. Velvet zmesi sú ako puzzle kúsok, ktorý sa hodí k ostatným zmesiam a náplniam v našej ponuke. Fantastické kombinácie len čakajú na objavenie! No a teraz to najlepšie - ich výnimočnosť spočíva v ich jedinečnej jemnosti a šťavnatosti. A nie je to len o chuti, ale aj o farbe a aróme, ktoré rozjasnia každý pult v cukrárni a kaviarni. A nehovoríme len o obyčajných Velvetoch - naše Velvet zmesi sú takým zázrakom, že ich vzhľadovo spoznáte na prvý pohľad. Nezmeškajte teda príležitosť skúsiť niečo nové a úžasné.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 500 | g | Velvet Double Choc Cake |
200 | g | Tek. vaječná melanž | |
100 | g | voda | |
Náplň: | 270 | g | Rosette |
270 | g | Panna Cotta | |
45 | g | plátková želatína | |
Dozdobenie: | šľahačka, čokoládové dekorácie Smet | ||
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Vylejeme na plech. Pečieme pri teplote 180 °C cca 7 – 8 minút.
Náplň: Panna Cottu zohrejeme a vymiešame s Rosette.
Vychladenú hmotu vyšľaháme, pridáme rozpustenú plátkovú želatínu a vymiešame do hladkej konzistencie.Náplňou potrieme plát a stočíme.
Ľubovoľne dozdobíme.