Velvet Double Choc Cake Velvet Double Choc Cake

Čokoládovo-ríbezľové rezy Velvet Double Choc Cake

VELVET DOUBLE CHOC CAKE - dvojitá dávka čokolády v jemnom zamatovom korpuse. A napokon, aby sme udržali vaše chuťové poháriky nabudené, treťou zmesou je Velvet Double Choc Cake - zmes, ktorá vás ohromí dvojitou dávkou čokolády! Zamatový základ navyše plný skutočných kúskov jemnej čokolády vás prenesie do ríše sladkých snov. S touto zmesou sa vždy tešíte na zážitok z dvojitého čokoládového šoku - a to bez toho, aby ste museli riešiť zložité receptúry! Tak na čo ešte čakáte? Vyskúšajte rovno všetky 3 VELVET zmesi a očarte svojich spotrebiteľov hneď toto leto novinkami v sortimente!

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Velvet Double Choc Cake
300 g Tek. vaječná melanž
200 g voda
Náplň: 100 g Fruitful Čierna ríbezľa
1000 g KEN Nata
100 g voda
200 g Zeesan Jogurt
Dozdobenie: 150 g KEN Presto
300 g Arabesque Blanc 29 %
150 g Fruitful Čierna ríbezľa

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Rozdelíme na dve časti. Pečieme pri teplote 180 °C cca 7 – 8 minút.

Náplň: Ken Nata vyšľaháme na 80 %, Zeesan vymiešame s 100 g vody, pridáme do hmoty a došľaháme na požadovanú hustotu.

Prvý plát potrieme s Fruitful Čierna ríbezľa, pridáme ochutenú šľahačku a rozotrieme, priložíme s druhým plátom.

Dozdobenie: Ken Presto dáme zovrieť, pridáme Arabesque Blanc a vymiešame do spojenia, pridáme prepasírovaný Fruitful Čierna ríbezľa, vylejeme a ozdobne rozotrieme na povrch rezov.

Čokoládovo-ríbezľové rezy 30 x 40 cm