Čokoládovo-ríbezľové rezy Velvet Double Choc Cake
Čokoládovo-ríbezľové rezy Velvet Double Choc Cake
VELVET DOUBLE CHOC CAKE - dvojitá dávka čokolády v jemnom zamatovom korpuse. A napokon, aby sme udržali vaše chuťové poháriky nabudené, treťou zmesou je Velvet Double Choc Cake - zmes, ktorá vás ohromí dvojitou dávkou čokolády! Zamatový základ navyše plný skutočných kúskov jemnej čokolády vás prenesie do ríše sladkých snov. S touto zmesou sa vždy tešíte na zážitok z dvojitého čokoládového šoku - a to bez toho, aby ste museli riešiť zložité receptúry! Tak na čo ešte čakáte? Vyskúšajte rovno všetky 3 VELVET zmesi a očarte svojich spotrebiteľov hneď toto leto novinkami v sortimente!
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1000 | g | Velvet Double Choc Cake |
300 | g | Tek. vaječná melanž | |
200 | g | voda | |
Náplň: | 100 | g | Fruitful Čierna ríbezľa |
1000 | g | KEN Nata | |
100 | g | voda | |
200 | g | Zeesan Jogurt | |
Dozdobenie: | 150 | g | KEN Presto |
300 | g | Arabesque Blanc 29 % | |
150 | g | Fruitful Čierna ríbezľa |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Rozdelíme na dve časti. Pečieme pri teplote 180 °C cca 7 – 8 minút.
Náplň: Ken Nata vyšľaháme na 80 %, Zeesan vymiešame s 100 g vody, pridáme do hmoty a došľaháme na požadovanú hustotu.
Prvý plát potrieme s Fruitful Čierna ríbezľa, pridáme ochutenú šľahačku a rozotrieme, priložíme s druhým plátom.
Dozdobenie: Ken Presto dáme zovrieť, pridáme Arabesque Blanc a vymiešame do spojenia, pridáme prepasírovaný Fruitful Čierna ríbezľa, vylejeme a ozdobne rozotrieme na povrch rezov.