Velvet Double Choc Cake Velvet Double Choc Cake

Čokoládový muffin Velvet Double Choc Cake

VELVET ZMESI - univerzálnosť a zároveň kreatívne dobrodružstvo Popri skvelých korpusoch a jemných roládových plátoch viete z Velvet zmesí pripraviť aj chutné a šťavnaté muffiny a chlebíčky do papierových formičiek. Tieto výrobky sú často nakupované spotrebiteľmi v reťazcoch v rozmrazenom stave alebo balené s dlhšou trvanlivosťou, ale Vy im vďaka Velvet zmesiam viete ponúknuť čerstvosť, krehkosť, šťavnatosť a jedinečnú obmenu náplne a dozdobenia priamo vo Vašej cukrárni.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Velvet Double Choc Cake
200 g Tek. vaječná melanž
50 g rastlinný olej
200 g voda
18 ks papierové formičky na muffin alebo tulip formičky
Dozdobenie žmolenka: 75 g polohrubá múka
75 g kryštálový cukor
75 g Zeelandia pekársky margarín

Technologický postup

Všetky suroviny miešame 5 minút s lopatkou na prvej rýchlosti.
Hmotu rozvážime do formičiek po 80 g, dozdobíme žmolenkou a pečieme pri teplote 160 °C cca 30 – 35 minút.

Taktiež viete pripraviť chutné čokoládové chlebíčky pečené v papierových formičkách.

Čokoládový muffin 18 ks