Čokoládový muffin Velvet Double Choc Cake
Čokoládový muffin Velvet Double Choc Cake
VELVET ZMESI - univerzálnosť a zároveň kreatívne dobrodružstvo Popri skvelých korpusoch a jemných roládových plátoch viete z Velvet zmesí pripraviť aj chutné a šťavnaté muffiny a chlebíčky do papierových formičiek. Tieto výrobky sú často nakupované spotrebiteľmi v reťazcoch v rozmrazenom stave alebo balené s dlhšou trvanlivosťou, ale Vy im vďaka Velvet zmesiam viete ponúknuť čerstvosť, krehkosť, šťavnatosť a jedinečnú obmenu náplne a dozdobenia priamo vo Vašej cukrárni.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1000 | g | Velvet Double Choc Cake |
200 | g | Tek. vaječná melanž | |
50 | g | rastlinný olej | |
200 | g | voda | |
18 | ks | papierové formičky na muffin alebo tulip formičky | |
Dozdobenie žmolenka: | 75 | g | polohrubá múka |
75 | g | kryštálový cukor | |
75 | g | Zeelandia pekársky margarín |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame 5 minút s lopatkou na prvej rýchlosti.
Hmotu rozvážime do formičiek po 80 g, dozdobíme žmolenkou a pečieme pri teplote 160 °C cca 30 – 35 minút.
Taktiež viete pripraviť chutné čokoládové chlebíčky pečené v papierových formičkách.