

Citrónové rezy Velvet Fantasy 30 x 40 cm
Citrónové rezy Velvet Fantasy 30 x 40 cm
Prečo sú naše VELVET zmesi tak špeciálne? Ich univerzálnosť je takmer magická - môžete ich použiť na všetko, od klasických muffinov, chlebíčkov až po elegantné korpusy pre zákusky, francúzske dezerty, rolády atď. Fantázii sa medze nekladú! Naše Velvet zmesi si obľúbia zákazníci a spotrebitelia po celý rok! Či už je to na Valentína, Veľkú noc, letné osviežujúce zákusky a dezerty alebo sladké vianočné torty a koláče, Velvet je vždy tou správnou voľbou. Velvet zmesi sú ako puzzle kúsok, ktorý sa hodí k ostatným zmesiam a náplniam v našej ponuke. Fantastické kombinácie len čakajú na objavenie! No a teraz to najlepšie - ich výnimočnosť spočíva v ich jedinečnej jemnosti a šťavnatosti. A nie je to len o chuti, ale aj o farbe a aróme, ktoré rozjasnia každý pult v cukrárni a kaviarni. A nehovoríme len o obyčajných Velvetoch - naše Velvet zmesi sú takým zázrakom, že ich vzhľadovo spoznáte na prvý pohľad. Nezmeškajte teda príležitosť skúsiť niečo nové a úžasné.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 750 | g | Velvet Fantasy Lemon Cake |
190 | g | Tek. vaječná melanž | |
190 | g | rastlinný olej | |
190 | g | voda | |
Náplň: | 150 | g | voda |
150 | g | Zeesan Neutral | |
300 | g | kyslá smotana | |
800 | g | KEN Presto | |
Dozdobenie: | 300 | g | Arabesque Blanc 29 % |
150 | g | KEN Nata | |
200 | g | Fruitful Citrónový krém | |
3 | g | potravinárske farbivo žlté |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Cesto rozdelíme na dve časti. Oba pláty pečieme
pri teplote 180 °C cca 7-8 minút.
Náplň: Ken Presto zmiešame s kyslou smotanou a vyšľaháme na 80 %, Zeesan Neutral zmiešame s vodou, pridáme do pripraveného krému a vyšľaháme na požadovanú konzistenciu. Krém rozdelíme na 2 časti a potrieme pláty. Ken Nata privedieme do varu a rozpustíme v nej Arabesque Blanc 29 %, vymiešame a pridáme Fruitful
Citrónový krém a potravinárske farbivo. Mierne vychladnutú hmotu vylejeme a ozdobne rozotrieme na povrch rezu.
Na dozdobenie môžeme použiť napríklad čerstvé ovocie v kombinácii s čokoládovými alebo cukrovými dekoráciami.
