Velvet Purple roláda 20 x 60 cm
Velvet Purple roláda 20 x 60 cm
Vyskúšajte naše základné receptúry z letáku, nechajte sa inšpirovať a vytvorte si svoju vlastnú verziu zákuskov, rolády a koláčov s Purple Velvet Cake. Okrem klasickej chute náplne ako je malinový alebo jahodový gél, tvarohová alebo jogurtová náplň, Zeesanov a pod., neváhajte a zaexperimentujte si trošku. Napríklad s Arabesque ganážami, ovocnými ganážami v kombinácii s Fruitful radom 70 % ovocných náplní, ktoré sú vhodné aj na dozdobenie plátov a toriet.Zažite chuťovú symfóniu ako nikdy predtým!
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 250 | g | Velvet Purple Cake |
200 | g | Tek. vaječná melanž | |
30 | g | rastlinný olej | |
45 | g | voda | |
Náplň: | 340 | g | Arabesque Blanc 29 % |
340 | g | KEN Presto | |
120 | g | Fruitful Citrónový krém | |
170 | g | Panna Cotta | |
Dozdobenie: | vyšľahaná šľahačka, čerstvé lesné ovocie a pod. |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri najvyššej rýchlosti. Pečieme pri teplote 180 °C cca 7 – 8 minút. Náplň: Ken Presto zohrejeme, zalejeme Arabesque Blanc a Panna Cottu a vymiešame.
Po vychladnutí vyšľaháme a vmiešame Fruitful Citrónový krém. Krémom potrieme plát a stočíme.
Dozdobíme napr. čerstvým lesným ovocím a šľahačkou.