Bageta Jogogold
Bageta Jogogold
Zmes pre výrobu viaczrnného pečiva a chleba s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia. Ideálna ku kuraciemu mäsku na grile, bavorským klobáskam, k grilovaným mäsovým výrobkom podávaným napr. s cesnakovým dipom a pod.
Cesto:
50 % | pšeničná múka T 512 | |
50 % | Jogogold | |
4 % | droždie čerstvé | |
52 % | voda cca |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 5 minút rýchlo.
Teplota cesta je 28 - 29°C. Zrenie cesta 15 - 20 minút.
Cestové kusy tvarujeme do dlhého valca, priečne narežeme a ukladáme na bagetové plechy.
Kysnutie: 40 - 45 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,
III. 231 °C, bez pary, zatvorený odťah, 5 minút.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.