Nordix Super New
Enzymatický prípravok pre mrazené kysnuté cestá. Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia.
Návod na použitie
Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, prerušovaný proces kysnutia, výrobu croissantov a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny.
Zachováva vlastnosti gluténovej štruktúry po zmrazení a vlastnosti cesta aj po dlhom období skladovania v mrazničke. Veľký sortiment je k dispozícii kedykoľvek: čerstvé hotové výrobky môžu byť vyrobené v krátkom čase.
Dávkovanie: od 2% na množstvo použitej múky (pre dosiahnutie chrumkavého chleba a bagiet 4 - 5% na múku).
Ideálny aj ako prípravok pri výrobe chleba a toastového chleba v prípade, že ich potrebujete mraziť.
Balenie: 25 kg vrece. Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov o dátumu výroby. Skladujte v suchu a chlade do 25°C.
Balenie
Produkt | Hmotnosť / Objem | Kód |
---|---|---|
Nordix Super New | 25 kg | 003 |
Dodatočné informácie
receptúry nájdete po kliknutí na daný link: