Cukrárske zmesi a suroviny Cukrárske zmesi a suroviny

Cukrárske zmesi - špeciálne

Mamas Pie

Krehké cesto z Mamas Pie zmesi Vás príjemne prekvapí svojou kvalitou, chuťou a jednoduchou receptúrou. Ideálne pre linecké ako aj trené pečivo vďaka Mamas pie s ešte lepšou krehkosťou a chuťou. Pre tartaletky, ako základ na koláč - tzv. pie a podklady na cheesecake.

Jello Total

Jello Total je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty bez použitia vajec (vajcia v zmesi). Korpusy sa navyše podobajú tradične vyrobeným, s dobre vykreslenou štruktúrou, majú pekný objem. Ideálna pre venčeky, banániky, veterníky a pod.

Brand 100

Brand 100 je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty bez použitia vajec (vajcia v zmesi). Korpusy sa navyše podobajú tradične vyrobeným, s dobre vykreslenou štruktúrou. Jednoduchá príprava s vlažnou vodou, stabilná hmota.

Bianca

Biela pusinka musí byť pekná, ľahká a krehká, ale súčasne dosť pevná pre ľahkú manipuláciu a stabilná počas skladovania. Zo zmesi Bianca pripravíte pusinky, laskonky, jadrové rožky, korpusy Pavlovej torty, bielkovú náplň a pod

Quick 96

Emulgovaná pasta, ktorá má viacero použití. Jej základné použitie je ako rýchlošľahacia pasta pri klasickej výrobe piškótových korpusov a plátov a trenej hmoty. Okrem toho je ideálna aj do parených buchiet a knedlí na ich stabilizáciu.