Cukrárske zmesi a suroviny Cukrárske zmesi a suroviny

Cukrárske zmesi - trené a koláčové hmoty

Muffin 100

Kompletná 100 % zmes na výrobu muffiniek, ale aj liateho cesta - základu pre zákusky a torty. Receptúra je postavená na jednoduchosti - bez použitia vajec, pričom základom je krátke spojenie zmesi s vodou a olejom bez prílišného prešľahávania hmoty.

Cesto Čokoládové

Obľúbená zmes pre výrobu trených hmôt, cookies, muffinov, tort, báboviek a základov rôznych zákuskov a dezertov. V tmavej čokoládovej verzii. Použitie s olejom alebo maslom/margarínom.

Cesto Jogurtové

Obľúbená zmes pre výrobu trených hmôt, cookies, muffinov, tort, báboviek a základov rôznych zákuskov a dezertov. V svetlej jogurtovej verzii.

Cesto Korzenné ( perníkové )

Cesto Korzenné (perníkové) je chuťovo vyvážená zmes na prípravu trenej hmoty ako základu pre koláče, ale zároveň pri použití inej receptúry aj na perníky.

Cesto Karamelové

Obľúbená zmes pre výrobu trených hmôt, cookies, muffinov, tort, báboviek a základov rôznych zákuskov a dezertov. V trendy karamelovej verzii.

Cesto špaldové s orechmi

Zmes pre výrobu špaldovej trenej hmoty s orechmi - obľúbená vďaka svojmu zloženiu a chuti u zákazníkov. Ideálna aj ako základ pre zákusky a torty, základ pre cheesecakes, pre výrobu cookies, muffinov a pod.

Cesto Medové

Cesto medové je chutná a veľmi žiadaná zmes pred a počas vianočnými sviatkami na prípravu medového treného cesta, medových plátov alebo dokonca medových cookies a pod.

Cesto Zelený čaj

S prídavkom zeleného čaju, pre zaujímavé kombinácie a obohatenie Vášho sortimentu. Cesto Zelený čaj neobsahuje zahusťovadlá, emulgátory ani modifikovaný škrob. Má charakteristickú a výraznú chuť a farbu vďaka prídavku zeleného čaju.

Sacherka

Sacherka je kvalitná zmes na výrobu trenej hmoty s kúskami skutočnej čokolády. Ideálna v kombinácii s našim marhuľovým džemom, ovocnou náplňou ríbezľovou, poliata Arabesque čokoládou, dozdobená šľahačkami z našej ponuky a pod.

Velvet Purple Cake

100 % zmes Velvet Purple Cake pre výrobu šťavnatých (velvet) korpusov a plátov, muffinov a cookies s výraznou žiarivou farbou a arómou po bobuľovom ovocí.

Velvet Fantasy Lemon Cake

Velvet Fantasy Lemon Cake prekvapí svojou sviežosťou a skvelou citrónovou chuťou každého. S kúskami ovocnej citrónovej pulpy v zmesi, ideálny na výrobu trených vláčnych korpusov a plátov, ovocného chlebíčka, ako základ pre skvelé kombinácie chutí.

Velvet Double Choc Cake

Velvet Double Choc cake je 100 % zmes na výrobu čokoládového chlebíčka, korpusu, muffinov a plátov s pravými kúskami čokolády s jemnou nadýchanou štruktúrou, ktorá zostane dlho vláčna.

Jung Basis-Rühr

Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis-Rühr ? Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. Jung Basis Rühr je ideálna pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: nanukov (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca cookies a sušienok.