Cukrárske zmesi a suroviny Cukrárske zmesi a suroviny

Jung Basis-Rühr

Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis-Rühr ? Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. Jung Basis Rühr je ideálna pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: nanukov (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca cookies a sušienok.

Návod na použitie

Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom ťažšia a hustejšia
štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. nanukov – nakoľko hmota je
kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi.
Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi,
čokoládovou dekoráciou, PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).


Základná receptúra pre trenú hmotu:
1000 g zmes, 500 g vaj. melanž, 500 g olej/maslo.

Balenie

Produkt Hmotnosť / Objem Kód
Jung Basis-Rühr vrece 25 kg 10002553
Jung Basis-Rühr