Šľahačky a dezerty Šľahačky a dezerty

Šľahačky a dezerty

KEN Presto

Výborná rastlinná náhrada živočíšnej smotany vysokej kvality. S príjemným chuťovým profilom bez podtónov, pekná biela farba a výborná stabilita vyšľahanej smotany. Sladená. UHT.

KEN Lactea 35 %

Unikátne spojenie živošíčnej a rastlinnej smotany, kde živočíšna zložka zaručuje výbornú chuť a rastlinná výbornú stabilitu vyšľahanej smotany. Nesladená. Vynikne v spojení so Zeesanmi, Prestami a pod. UHT. Skladovanie: 0 - 5 °C.

KEN Nata 35 %

Výborná nesladená živočíšna smotana s vysokou stabilitou po našľahaní, výnimočnou chuťou, výborne kombinovateľná so Zeesanmi a inými cukrárskymi náplňami. UHT. Skladovanie: 0 - 5 °C.

Rosette

Zmes na šľahanie s rastlinným tukom, sladená. Tuk 25 %, ošetrené UHT. Výborný pomer kvality a ceny, výborná stabilita po našľahaní. Vyrobené na Slovensku pod značkou Zeelandia.

KEN Trufa

Jedinečný výrobok tzv. ready to use - parížska smotana hotová na použitie. UHT pasterizovaná zmes vyrobená z čokoládovej kovertúry, cukru, rastlinných tukov a smotany. Skladovanie: 0 - 5°C. Vhodná aj na zamrazenie pri -18°C.

KEN Gourmet Duo

Jedinečná kombinácia smotany vyrobená z cmaru, rastlinných tukov a mliečnych tukov, ošetrená procesom UHT. Ideálna ako na šľahanie, tak aj na varenie a použitie do jedál, na omáčky, varenie a pod. Skladovanie: 0 - 5 °C.

Gamaro Schlagcreme

Rastlinný krém na šľahanie (alternatíva k živočíšnemu krému ) so smotanovou farbou pre dekoráciu zákuskov a dezertov, mousse a pod. Hustejšia konzistencia našľahanej smotany a dobrá stabilita.

Bianca Topping

Zmes na prípravu náplne - sušená rastlinná smotana. Ideálna v prípade, že nemáte veľké chladiace priestory na skladovanie, jednoduchá príprava s vodou, dobrá stabilita vyšľahanej smotany.

Panna Cotta

Jedinečný smotanový dezert s vanilkovou príchuťou. Ošetrené UHT. Vyrobené na Slovensku pod značkou Zeelandia. Ideálny ako na prípravu dezertov, tak aj cukrárskych náplní v spojení s vyšľahanou rastlinnou smotanou.