Originál marcipán a fondánové (cukrové) hmoty

Originál marcipán a fondánové (cukrové) hmoty

Maro Marcipán 1:3 Maro Marcipán 1:3

Originál mandľový marcipán. Vyrobený klasickou metódou zmiešavania mandlí a cukru v kotle, špecificky v pomere 1 : 3 - ideálny ako pre vaľkanie, tak aj pre dekorovanie - väčších figúrok a ruží.

Roll Decor Icing Roll Decor Icing

Biele poťahové hmoty z fondánu (cukrové) - ideálne na poťahovanie, dobre sa rozvaľkajú a kryjú povrch tort/zákuskov. Vhodné aj na farbenie s gélovými a práškovými farbami.

Modelovacia hmota K2 Modelovacia hmota K2

Biele poťahové hmoty z fondánu (cukrové) - ideálne na poťahovanie, dobre sa rozvaľkajú a kryjú povrch tort/zákuskov. Vhodné aj na farbenie s gélovými a práškovými farbami. Ružičková K2 vhodná aj na prípravu väčších dekorácií.

Ružičková hmota K2 Ružičková hmota K2

Biele poťahové hmoty z fondánu (cukrové) - ideálne na poťahovanie, dobre sa rozvaľkajú a kryjú povrch tort/zákuskov. Vhodné aj na farbenie s gélovými a práškovými farbami. Ružičková K2 vhodná aj na prípravu väčších dekorácií.

Čoko hmota K2 Čoko hmota K2

Tmavá kakaová hmota K2 s kvalitným obsahom kakaového prášku a kvalitou hmoty K2. Výborná chuť a vlastnosti pri zdobení.