JEMNÉ REZY
JEMNÉ REZY
Chutné a bez obsahu múky- Jemné rezy so zaujímavým spracovaním na reze ( v tvare roládok) s Panna Cottou a parížskou smotanou KEN Trufa.
Hmota 1:
500 g | Tekutý vaječný bielok | |
200 g | cukor kryštál | |
220 g | Tek.vaječný žĺtok | |
80 g | kakaový prášok | |
10 g | Sóda bicarbona |
Náplň 1:
1500 g | Panna Cotta | |
300 g | KEN PRESTO | |
120 g | Zeesan neutrál |
Náplň 2:
400 g | KEN TRUFA parížska smotana |
Poleva 1:
300 g | Zela cukrárska poleva tmavá | |
50 g | Zela cukrárska poleva biela |
Technologický postup
Bielka vyšľaháme za postupného pridávania cukru na tuhý sneh a opatrne vmiešame vaječné žĺtka s preosiatym kakaovým práškom a sódou bicarbónou. Pripravenú zmes rozotrieme do 3 plechov o rozmere 60x20cm vystlaných pečným papierom tak, že do 1 plechu dáme 500g zmesi a zvyšnú zmes rozdelíme do 2 plechov.
Pečieme pri 200°C cca 10-12 min.
2 tenšie pláty natrieme Ken Trufa a z oboch strán zvinieme do rolády. Ken Presto vyšľaháme s Panna Cottou a pridáme Zeesan neutrál (bez vody!).
Kompletizácia výrobku: Na celý plát natrieme tenkú vrstvu Panna Cotta náplne, umiestnime roládky a zatrieme zvyšnou náplňou.
Po stuhnutí polejeme povrch Paletta Cold Choko a dozdobíme bielou Paletta Cold Creamy.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. Napr. 26 ks á 115 g.