Kokosová roláda BEZ MÚKY
Kokosová roláda BEZ MÚKY
Obľúbená kokosová verzia rolády bez obsahu múky s jednoduchou prípravou a zároveň veľmi chutným korpusom naplnená s Mifi karamelovou. Ako náplň môžete použiť aj napríklad ďalšie suroviny bez obsahu múky/lepku z našej ponuky: Pudingová náplň vanilková / Presta vanilla Šľahačková náplň s KEN Presto alebo Rosette v kombinácii s našimi vynikajúcimi ovocnými náplňami Frutafill jahoda, marhuľa, višňa a pod. Neutrálnou Presta cream - biely v kombinácii s našimi ochucovacími pastami Compound Wigo pomaranč, pistácia, írska káva, írsky krém a pod.
Korpus:
250 g | Tekutý vaječný bielok | |
100 g | cukor kryštál | |
110 g | Tek.vaječný žĺtok | |
5 g | sóda bicarbóna | |
50 g | kokos strúhaný | |
20 g | maizena |
Náplň:
500 g | Mifi karamelová | |
100 g | Zela delikates |
Dozdobenie:
250 g | Satina toffee |
Technologický postup
Bielka vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh a opatrne vmiešame vaječné žĺtka s kokosom,maizenou a sódou bicarbónou. Pripravenú zmes rozotrieme do plechu o rozmere 35x52cm.
Pečieme pri 200°C cca 10-12 min.
Mifi karamelovú a Zela Delikates vyšľaháme na napenený krém. Takto pripravenou náplňou natrieme odpečený plát a opatrne zvinieme do rolády.
Necháme stuhnúť. Po stuhnutí polejeme rozpustenou Satinou Toffe.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.