Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry

Zamatový mliečny rez s KEN Trufa

Chuťovo výnimočný zamatový mliečny rez bez múky - pričom pláty sú jemne potreté s Darinka džem malina a tvarohová náplň je doplnené o výbornú chuť parižskej smotany KEN Trufa.

Korpus:

500 g   Tekutý vaječný bielok
200 g   cukor kryštál
220 g   Tek.vaječný žĺtok
10 g   sóda bicarbóna
80 g   kakao cukrárske

Náplň 1:

750 g   Tvarohová náplň štandard A
250 g   KEN PRESTO

Náplň 2:

300 g   KEN Trufa
300 g   Darinka džem malina

Dozdobenie:

400 g   Zela cukrárska poleva tmavá

Technologický postup

Bielka vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh a opatrne vmiešame vaječné žĺtka s preosiatym kakaovým práškom a sódou bicarbónou. Pripravenú zmes rozotrieme do 2 plechov o rozmere 30x40cm.

Pečieme pri 200°C cca 10-12 min.

Odpečené pláty natrieme malinovým džemom.

Tvarohovú náplň vymiešame s vyšľahanou Ken Presto a natrieme medzi pláty tak, že v strede necháme voľný priestor a nastriekame Ken Trufa.

Necháme stuhnúť.

Po stuhnutí narežeme na pásy a celé polejeme čokoládovou polevou a  pokrájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Zamatový mliečny rez s KEN Trufa