Pomarančové punčové rezy s Bufler Komplet
Pomarančové punčové rezy s Bufler Komplet
Chutné pomarančové punčové rezy zo zmesi Bufler Komplet - 100% kompletnej zmesi.
Hmota:
1 250 g | Bufler Komplet | |
975 g | voda |
Náplň: ROZVAR
750 g | voda | |
315 g | cukor kryštál | |
225 g | Fruitful Pomaranč | |
150 g | Fruitful Citr. Krém | |
20 g | punčová aróma |
Náplň 2: na potretie
450 g | Fruitful Pomaranč |
Dozdobenie:
300 g | Scaldis White | |
120 g | Ken Presto | |
140 g | Fruitful Pomaranč |
Technologický postup
Bufler komplet s vodou šľaháme v šľahači pri najvyšších otáčkach 5 minút. Z tejto hmoty odoberieme 2x500g hmoty, ktoré rozotierame na 2 pláty na papier na pečenie o veľkosti 60x40cm.
Zvyšné vyšľahané cesto si zafarbíme na oranžovo a naplníme do "kapslí". Pláty pečieme pri teplote 180°C približne 20 min. v závislosti od typu pece a "kapsľu" pečieme pri teplote 180°C približne 35 min.
Medzitým si uvaríme punčový rozvar zmiešaním všetkých surovín na náplň dokopy a necháme ho prejsť varom. Koláč skladáme do "obruče". Na spodok dáme tenký biely plát potretý Fruitful Pomaranč. Trochu ho polejeme cukrovým rozvarom.
Prikryjeme ho oranžovým hrubým korpusom, ktorý polejeme dostatočne s rozvarom.
Na povrch uložíme posledný tenký biely piškótový plát, ktorý prikryjeme papierom na pečenie a zaťažíme do druhého dňa.
Povrch polejeme roztopenou Scaldis White zmiešanou s Ken Prestom a Fruitful Pomaranč.
Dodatočné informácie
Pre 60 ks rezov á 50 g.