Dobošové rezy s Bufler Komplet
Dobošové rezy s Bufler Komplet
Výborné Dobošové rezy z kompletnej 100 % zmesi Bufler Komplet. Klasicky naplnené chutným tukovým krémom a poliate Zela cukrárskou polevou tmavou.
Korpus:
1000 g | Bufler Komplet | |
780 g | voda |
Náplň:
860 g | Zela Delikates | |
180 g | práškový cukor | |
400 g | Presta Cream - biely | |
110 g | Kakaový prášok |
Dozdobenie:
450 g | Zela cukr. poleva tmavá | |
75 g | rastlinný olej |
Technologický postup
Bufler Komplet šľaháme v mixéri pri najvyššom chode stroja 5 minút. Hmotu natrieme na 3x plát na papier na pečenie o rozmere 60x40 cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút v závislosti od typu pece. Zelu Delikates šľaháme v mixéri s práškovým cukrom do penista. Prisypeme kakao a pridáme Prestu Cream a šľaháme, kým sa nám krém nespojí. Veľké pláty si rozkrojíme na polovicu, tak aby sme dostali 6x rovnaký plát. Natrieme krém pomedzi pláty a necháme rezy zatuhnúť. Zvyšný krém natrieme na povrch rezov. Celý koláč pozdĺžne rozrežeme na 3x rovnaké pásy. Všetky časti polejeme roztopenou Zela polevou tmavou zriedenou s olejom. Polevou potiahneme aj boky. Necháme zatuhnúť a krájame. Z každého pásu rezov nakrájame 13 ks. Z receptúrneho množstva celkom 39 ks.