Karamelová doboška s Bufler Komplet
Karamelová doboška s Bufler Komplet
Klasická karamelová doboška s Bufler Komplet - 100% kompletnou zmesou.
Hmota:
665 g | Bufler Komplet | |
520 g | voda |
Náplň 1:
400 g | Zela Delikates | |
300 g | Satina toffee | |
75 g | práškový cukor |
Náplň 2:
300 g | Zela Delikates | |
175 g | Presta Cream | |
45 g | kakaový prášok | |
80 g | práškový cukor |
Dozdobenie:
300 g | Satina toffee | |
50 g | rastlinný olej | |
20 g | Lieskovo-orieškový krokant |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme spolu v šľahači pri najvyššej rýchlosti 5 minút. Hmotu rozotrieme na 2 ks plátov na plechy pokryté s papierom na pečenie o rozmerov 60x40cm. Pečieme ich pri teplote 180°C približne 20 minút v závislosti od typu pece.
Vyšľaháme si náplň 1: Zela Delikates izbovej teploty šľaháme do spenenia s práškovým cukrom. Primiešame už len ručne roztopenú Satinu Toffee. Krém si rozdelíme na 2x.
Vzápätí si vyšľaháme druhý krém Náplň 2: Zelu Delikates šľaháme s práškovým cukrom do penista. Pridáme Presta Cream a šľaháme ďalej, kým sa hmoty úplne neprepoja. Na záver ručne primiešame preosiaté kakao. Túto druhú náplň si tiež rozdelíme na 2x.
Pláty si rozkrojíme priečne, aby sme dostali 4 rovnaké kusy. Náplne striedavo plníme pomedzi pláty. Trochu krému si necháme na zatretie povrchu.
Na polevu si roztopíme Satinu Toffee a zriedime ju olejom. Polevu dobre premiešame a rozotrieme na povrch dobošiek.
Posypeme lieskovo-orieškovým krokantom.
Dodatočné informácie
pre 30 ks rezov á 50 g.