Receptúry Receptúry

Karamelová doboška s Bufler Komplet

Klasická karamelová doboška s Bufler Komplet - 100% kompletnou zmesou.

Hmota:

665 g   Bufler Komplet
520 g   voda

Náplň 1:

400 g   Zela Delikates
300 g   Satina toffee
75 g   práškový cukor

Náplň 2:

300 g   Zela Delikates
175 g   Presta Cream
45 g   kakaový prášok
80 g   práškový cukor

Dozdobenie:

300 g   Satina toffee
50 g   rastlinný olej
20 g   Lieskovo-orieškový krokant

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme spolu v šľahači pri najvyššej rýchlosti 5 minút. Hmotu rozotrieme na 2 ks plátov na plechy pokryté s papierom na pečenie o rozmerov 60x40cm. Pečieme ich pri teplote 180°C približne 20 minút v závislosti od typu pece.

Vyšľaháme si náplň 1: Zela Delikates izbovej teploty šľaháme do spenenia s práškovým cukrom. Primiešame už len ručne roztopenú Satinu Toffee. Krém si rozdelíme na 2x.

Vzápätí si vyšľaháme druhý krém Náplň 2: Zelu Delikates šľaháme s práškovým cukrom do penista. Pridáme Presta Cream a šľaháme ďalej, kým sa hmoty úplne neprepoja. Na záver ručne primiešame preosiaté kakao. Túto druhú náplň si tiež rozdelíme na 2x.

Pláty si rozkrojíme priečne, aby sme dostali 4 rovnaké kusy. Náplne striedavo plníme pomedzi pláty. Trochu krému si necháme na zatretie povrchu.

Na polevu si roztopíme Satinu Toffee a zriedime ju olejom. Polevu dobre premiešame a rozotrieme na povrch dobošiek.

Posypeme lieskovo-orieškovým krokantom.

Dodatočné informácie

pre 30 ks rezov á 50 g.

Karamelová doboška s Bufler Komplet