Klasické punčové rezy s Bufler Komplet
Klasické punčové rezy s Bufler Komplet
Chutné a klasické punčové rezy zo zmesi Bufler Komplet - 100% kompletnej zmesi.
Hmota:
1 250 g | Bufler Komplet | |
975 g | voda |
Náplň: ROZVAR
750 g | voda | |
315 g | cukor kryštál | |
20 g | Flavour Lemon | |
20 g | punčová aróma |
Náplň 2: na potretie
330 g | Frutafill lesné ovocie |
Dozdobenie:
300 g | Scaldis White | |
120 g | Ken Presto | |
140 g | Brusnice v géli |
Technologický postup
Bufler Komplet s vodou šľaháme v šľahači pri najvyšších otáčkach 5 minút. Z tejto hmoty odoberieme 2x500g hmoty, ktoré rozotierame na 2 pláty na papier na pečenie o veľkosti 60x40cm.
Zvyšné vyšľahané cesto si zafarbíme na ružovo a naplníme do "kapslí". Pláty pečieme pri teplote 180°C približne 20 min. v závislosti od typu pece a "kapsľu" pečieme pri teplote 180°C približne 35 min. Medzitým si uvaríme punčový rozvar zmiešaním všetkých surovín na náplň dokopy a necháme ho prejsť varom. Koláč skladáme do "obruče". Na spodok dáme tenký biely plát potretý Frutafill lesným ovocím. Trochu ho polejeme cukrovým rozvarom.
Prikryjeme ho ružovým hrubým korpusom, ktorý natrieme tiež Frutafill lesným ovocím a polejeme dostatočne s rozvarom.
Na povrch uložíme posledný tenký biely piškótový plát, ktorý prikryjeme papierom na pečenie a zaťažíme.
Povrch polejeme roztopenou Scaldis White zmiešanou s Ken Prestom a Brusnicami v géli.
Dodatočné informácie
Pre 60 ks rezov á 50 g.