Malinové Tiramisu trojuholníky s Bufler Komplet
Malinové Tiramisu trojuholníky s Bufler Komplet
Výborná obmena v podobe malinového tiramisu.
Hmota:
360 g | Bufler Komplet | |
160 g | voda |
Hmota 2: Plát
670 g | Bufler Komplet | |
520 g | voda |
Náplň 1:
80 g | Compound Írska káva | |
750 g | voda |
Posyp:
15 g | kakaový prášok |
Náplň 2:
500 g | voda | |
2000 g | Ken Presto | |
400 g | Zeesan Tiramisu Mascarpone | |
15 g | kakaový prášok | |
400 g | Fruitful Malina |
Dozdobenie:
15 g | kakaový prášok | |
200 g | čerstvé maliny |
Technologický postup
Bufler Komplet šľaháme s vodou na najvyšších otáčkach 5 min. Pomocou cukrárskeho vrecka s hladkou špičkou striekame na papier na pečenie dlhé piškóty 7x40 cm, ktoré pečieme pri teplote 180 °C cca 15 minút. Bufler Komplet s vodou (na plát) šľaháme pri najvyšších otáčkach 5 minút. Túto zmes rozotrieme na papier na pečenie na 2 pláty veľkosti 60x40 cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 20 minút.
Do vody si dáme Compoud Írska káva a uvaríme si "kávu". Ken Presto si vyšľaháme do polotuhej konzistencie, do ktorej primiešame ručne zmiešanú zmes Zeesan Tiramisu Mascarpone s vodou. Došľaháme do požadovanej konzistencie.
Skladanie tiramisu: Na spodok si dáme plát, na ktorý rovnomerne nanesieme "kávu". Rozotrieme naň tenšiu vrstvu krému. Piškóty, čo sme si upiekli, máčame do kávy a vtláčame do náplne. Posypeme kakaom. Fruitfull Malina si zmiešame s trochou vody (cca 50g), aby bolo redšie a dalo sa lepšie rozotierať. Túto malinovú zmes natrieme na kakao. Natrieme ďalší kúsok z krému a priložíme druhým piškótovým plátom. Polejeme zvyšnou kávou a zatrieme zvyšným krémom. Posypeme kakaom a krájame na trojuholníky.
Dodatočné informácie
pre 56 ks á 75 g.