Plnené indiánky s Crinkles
Plnené indiánky s Crinkles
Netradične plnené indiánkyluxusne ozdobené s Crinkles a parížskou smotanou Ken Trufa.
Hmota:
520 g | Bufler Komplet | |
110 g | rastlinný olej | |
100 g | voda |
Posyp:
50 g | práškový cukor | |
75 g | kryštálový cukor |
Náplň 1:
460 g | Ken Trufa - parížska smotana |
Náplň 2:
65 g | Presta Choco |
Dozdobenie:
250 g | Zela cukr. poleva tmavá | |
25 g | rastlinný olej | |
Motýlik zlato-hnedý dekorácia SMET |
Technologický postup
Bufler komplet miešame s olejom a vodou, kým sa nám cesto nespojí. Tvarujeme 30 ks guľôčok (Crinkles), ktoré obaľujeme najprv v kryštálovom cukre a následne v práškovom. Ihneď pečieme pri teplote 190°C približne 20 minút. Po vychladnutí na 15 ks Crinkles ozdobne nastriekame vyšľahanú Ken Trufu, pričom necháme priestor na náplň. Čiže striekame tzv. do tvaru "venčeka". Do každej náplne nastriekame drezírovacím vrecúškom Prestu Choco a následne povrch uzavrieme krémom. Po zatuhnutí máčame do roztopenej čokoládovej Zela cukrárskej polevy tmavej zriedenej s olejom, priložíme opäť Crinkles a necháme zatuhnúť. Na povrch nastriekame ozdobne zvyšok parížskeho krému a vhodne dozdobíme.
Dodatočné informácie
Pre 15 ks á 110 g.