Tiramisu kocky s Bufler Komplet
Tiramisu kocky s Bufler Komplet
Výborné tiramisu kocky z kompletnej zmesi Bufler komplet (piškóty ako aj pláty), ochutené ochucovacou pastou Compound Írska káva a naplnené ochutenou šľahačkou s chuťou tiramisu.
Hmota 1: Piškóty
360 g | Bufler Komplet | |
160 g | voda |
Hmota 2: Plát
670 g | Bufler Komplet | |
520 g | voda |
Náplň 1:
80 g | Compound Írska káva | |
750 g | voda |
Posyp:
15 g | kakaový prášok |
Náplň 2:
2 000 g | Ken Presto | |
400 g | Zeesan Tiramisu Mascarpone | |
500 g | voda |
Dozdobenie:
15 g | kakaový prášok |
Technologický postup
Vyšľaháme si Bufler Komplet s vodou v mixéri na vyšších otáčkach cca 5 min. Pomocou cukr. vrecka s hladkou špičkou striekame dlhé piškóty 7 ks na plech s papierom na pečenie. Pečieme ich pri teplote 180°C približne 10 min. Bufler Komplet a vodu (na plát) šľaháme v šľahači pri najvyšších otáčkach 5 minút. Hmotu rozotrieme na papier na pečenie na 2pláty o rozmere 60x40 cm a pečieme pri teplote 180°C približne 20 min.
Uvaríme si vodu s Compoud Írska káva na silné espresso. Ken presto si vyšľaháme do polotuhej konzistencie, do ktorej primiešame Zeesan Tiramisu Mascarpone zmiešané s vodou. Došľaháme spolu do požadovanej konzistencie.
Na prvý plát nanesieme kávu a natrieme 1/2 krému, do ktorej vložíme vopred namočené piškóty v káve, ktoré sme si upiekli ako prvé. Posypeme kakaovým práškom. Natrieme ďalšiu vrstvu krému. Pokryjeme druhým plátom a polejeme kávou.
Na povrch natrieme zvyšok krému a necháme celé tiramisu zatuhnúť. Povrch posypeme kakaom.
Dodatočné informácie
pre 28 ks á 150 g.