Receptúry Receptúry

Žĺtkové rezy z Bufler Komplet

Tradičné a zároveň netradičné "žĺtkové rezy" z kompletnej 100% zmesi Bufler Komplet. Výborná chuť a jemnosť korpusu.

Hmota:

330 g   Bufler Komplet
120 g   Zeelandia margarín krémový
250 g   Plnka orechová Premium
200 g   voda

Poleva:

80 g   Bufler Komplet
30 g   voda
80 g   práškový cukor

Dozdobenie:

20 g   Zela cukr. poleva tmavá
20 g   Plnka orechová Premium

Technologický postup

V mixéri zmiešame všetky suroviny na korpus pomocou lopatky. Zmes vylejeme do kapsle o rozmere 30x20 cm a pečieme pri teplote 200°C približne 20 minút v závislosti od typu pece.Po vytiahnutí z pece ihneď povrch potrieme vyšľahaným Bufler komplet s práškovým cukrom a vodou. Postriekame roztopenou Zela cukrárskou polevou tmavou a posypeme Plnkou orechovou Premium. Necháme do druhého dňa stuhnúť v chladničke.

Dodatočné informácie

Pre 24 ks á 30 g.

Žĺtkové rezy z Bufler Komplet