Ananásová roláda so zeleným čajom
Ananásová roláda so zeleným čajom
Cesto Zelený čaj sa ideálne kombinuje s našou jogurtovou alebo tvarohovou náplňou, malinovými, čučoriedkovými náplňami/gélmi, skvelou novinkou Frutafill Ananás + Pomaranč, Zeesanmi Tvaroh, Jogurt alebo Malina, tukovou náplňou Dip Neutral a pod. Zažite ešte väčšiu šťavnatosť v korpuse: Vďaka použitiu rozvaru a prídavku napríklad mätového alebo ďalšieho podielu zeleného čaju do rozvaru získate extra šťavnatosť hotových korpusov a plátov. Navyše sme upravili receptúru na prípravu rolády tak, aby ste si čo najviac uľahčili prácu pri jej stáčaní a dosiahli čo najlepšiu jemnosť a mäkkosť plátu.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 400 | g | Cesto Zelený čaj |
200 | g | tekutá vaječná melanž | |
50 | g | rastlinný olej | |
50 | g | voda | |
Náplň 1: | 350 | g | Frutafill Ananás + Pomaranč |
Náplň 2: | 300 | g | Rosette |
200 | g | Jogurtová náplň termizovaná | |
Dozdobenie: | ľubovoľné dozdobenie |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme pri najvyššej rýchlosti 4 minúty.
Zmes rozotrieme na 1 plát (plech s papierom na pečenie o rozmere 34 x 50 cm). Pečieme pri teplote 180 °C približne 12 – 14 minút.
Po vychladení na plát natrieme vrstvu Frutaffil Ananás + Pomaranč. Rosette zmiešame s jogurtovou náplňou a krém natrieme na ovocnú vrstvu.
Následne roládu stočíme a zvinutú ešte v papieri na pečenie necháme odležať do druhého dňa alebo minimálne 4 hodiny, aby sa chute prepojili.
Dozdobíme a krájame na požadované rezy.
Dodatočné informácie
pre 19 ks á 75 g.