Receptúry Receptúry

Ananásovo-pomarančové kocky so zeleným čajom

Skutočne svieže a moderné ananásovo-pomarančové kocky s tvarohovo-smotanovou náplňou. S chutným a vláčnym korpusom z Cesta Zelený čaj.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1: 250 g Cesto Zelený čaj
115 g rastlinný olej
115 g Tekutá vaječná melanž
Hmota 2: 750 g Cesto Zelený čaj
345 g rastlinný olej
345 g Tekutá vaječná melanž
Náplň 1: 800 g Frutafill Ananás+Pomaranč
Náplň 2: 750 g Rosette
215 g Zeesan Tvaroh
430 g voda
Dozdobenie: 380 g Frutafill Ananás+Pomaranč
300 g voda
30 g kryštálový cukor
10 g agar-agar
200 g Paletta Spray Neutral

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus/hmotu č.1 miešame v stroji s lopatkou pri stredných otáčkach. Zmes rozotrieme na plech (34x40 cm) s papierom na pečenie. Plát pečieme pri teplote 200°C približne 6 minút. Všetky suroviny na korpus/hmotu č.2 miešame v stroji s lopatkou pri stredných otáčkach.

Zmes rozotrieme na plech s papierom na pečenie a obručou (34x50 cm). Pečieme pri 180°C 25 minút. Hrubší plát po vychladení natrieme s Frutafill Ananás+Pomaranč (800 g) a priložíme tenší plát. Na chvíľku zaťažíme. Rosette si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie. Primiešame do nej už len ručne Zeesan Tvaroh zmiešaný s vodou. Dobre spolu premiešame a natrieme ho rovnomerne na povrch koláčika. Z vody, kryštál. cukru, agar-agaru a Frutafill Ananás+Pomaranč si uvaríme rozvar. Necháme ho trochu vychladnúť a rozotrieme ho na povrch koláčika. Po stuhnutí ešte potrieme rozohriatou Paletta Spray Neutral. Dozdobíme čokoládovými motýlikmi.

Ak máme na prevádzke plechy o rozmerov 40x60cm je navážka surovín 150 %. Taktiež aj množstvo nakrájaných koláčikov je 150 %.

Dodatočné informácie

pre 40 ks á 85 g.

Ananásovo-pomarančové kocky so zeleným čajom