Ananásovo-pomarančové kocky so zeleným čajom
Ananásovo-pomarančové kocky so zeleným čajom
Skutočne svieže a moderné ananásovo-pomarančové kocky s tvarohovo-smotanovou náplňou. S chutným a vláčnym korpusom z Cesta Zelený čaj.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | 250 | g | Cesto Zelený čaj |
115 | g | rastlinný olej | |
115 | g | Tekutá vaječná melanž | |
Hmota 2: | 750 | g | Cesto Zelený čaj |
345 | g | rastlinný olej | |
345 | g | Tekutá vaječná melanž | |
Náplň 1: | 800 | g | Frutafill Ananás+Pomaranč |
Náplň 2: | 750 | g | Rosette |
215 | g | Zeesan Tvaroh | |
430 | g | voda | |
Dozdobenie: | 380 | g | Frutafill Ananás+Pomaranč |
300 | g | voda | |
30 | g | kryštálový cukor | |
10 | g | agar-agar | |
200 | g | Paletta Spray Neutral |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus/hmotu č.1 miešame v stroji s lopatkou pri stredných otáčkach. Zmes rozotrieme na plech (34x40 cm) s papierom na pečenie. Plát pečieme pri teplote 200°C približne 6 minút. Všetky suroviny na korpus/hmotu č.2 miešame v stroji s lopatkou pri stredných otáčkach.
Zmes rozotrieme na plech s papierom na pečenie a obručou (34x50 cm). Pečieme pri 180°C 25 minút. Hrubší plát po vychladení natrieme s Frutafill Ananás+Pomaranč (800 g) a priložíme tenší plát. Na chvíľku zaťažíme. Rosette si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie. Primiešame do nej už len ručne Zeesan Tvaroh zmiešaný s vodou. Dobre spolu premiešame a natrieme ho rovnomerne na povrch koláčika. Z vody, kryštál. cukru, agar-agaru a Frutafill Ananás+Pomaranč si uvaríme rozvar. Necháme ho trochu vychladnúť a rozotrieme ho na povrch koláčika. Po stuhnutí ešte potrieme rozohriatou Paletta Spray Neutral. Dozdobíme čokoládovými motýlikmi.
Ak máme na prevádzke plechy o rozmerov 40x60cm je navážka surovín 150 %. Taktiež aj množstvo nakrájaných koláčikov je 150 %.
Dodatočné informácie
pre 40 ks á 85 g.