Mojito kocky
Mojito kocky
Svieže a šťavnaté Mojito kocky v skvelej kombinácii dvoch trených ciest. Výrazné chuťou aj farbou prilákajú zákazníkov a milovníkov zeleného čaju.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus 1: | 300 | g | Cesto Čokoládové |
200 | g | tekutá vaječná melanž | |
125 | g | rastlinný olej | |
50 | g | voda | |
Korpus 2: | 660 | g | Cesto Zelený čaj |
300 | g | rastlinný olej | |
300 | g | tekutá vaječná melanž | |
Náplň 1: | 270 | g | mätový čaj (voda + mäta) |
50 | g | Mojito sirup | |
Náplň 2: | 375 | g | Rosette |
225 | g | Mojito sirup | |
Dozdobenie: | 250 | g | Paletta Miroir Choco |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus č. 1 zmiešame pri strednej rýchlosti s lopatkou v mixéri počas 5 minút. Zmes rozotrieme na 1 plech vyložený papierom na pečenie o rozmere 34 x 50 cm. Pečieme pri 180 °C cca 8 minút. Suroviny na korpus č. 2 miešame v stroji s lopatkou počas 4 minút. Zmes rozotrieme na 1 plech s papierom na pečenie o rozmere 34 x 50 cm. Pečieme pri 180 °C počas 14 minút. Oba pláty rozrežeme na dve rovnaké polovice. Uvaríme si 300 ml silného mätového čaju, ktorý osladíme sirupom Mojito. Rosette si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a ručne primiešame Mojito sirup.
Skladanie kociek: Prvý čokoládový plát postriekame trochu mätovým rozvarom. Natrieme prvú 1/3 šľahačky. Prikryjeme prvým zeleným plátom. Polejeme ho mätovým rozvarom. Natrieme druhou 1/3 šľahačky a priložíme druhý zelený plát. Opäť polievame mätovým rozvarom a následne natierame zvyšnou šľahačkou, čiže treťou tretinou. Priložíme druhým čokoládovým plátom, ktorý tiež postriekame trochou mätového rozvaru. Na povrch natrieme Paleta Miroir Choco a ľubovoľne dozdobíme a krájame na kocky.
Dodatočné informácie
pre 20 ks kociek á 85 g.