Jahodový cheesecake
Jahodový cheesecake
Pečený čokoládovo-jahodový Nielen jogurty sú obľúbené práve v jahodovej a čokoládovej chuti, ale aj v tomto cheesecaku sa snúbi len to všetko najlepšie: Fruitful Jahoda, Ken Trufa, Cesto Čokoládové a Jogurtová náplň. Nielen káva ale aj práve tento cheesecake dodá vašim zákazníkom pozitívnu energiu a ten správny impulz počas dňa. Každá vrstva v sebe prináša niečo úžasné, jemné a prekvapivé.
Hmota:
250 g | Cesto Čokoládové | |
65 g | Zela Delikates | |
50 g | Tekutá vaječná melanž |
Náplň 1:
600 g | Jogurtová plnka | |
100 g | Tvarohová náplň Štandard A | |
350 g | Tekutá vaječná melanž | |
30 g | rastlinný olej | |
200 g | Fruitful Jahoda (len kúsky jahôd) |
Dozdobenie:
80 g | Zela cukr. poleva tmavá | |
60 g | Ken Trufa | |
150 g | Fruitful Jahoda |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou. Cesto roztlačíme na spodok tortovej obruče vystlanej papierom na pečenie a vystriekanej Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút. Suroviny na náplň si zmiešame v stroji lopatkou OKREM jahôd! Cheesecake náplň nalejeme na predpečený čokoládový spodok a do tejto náplne ručne vtláčame celé kúsky jahôd. Cheesecake vložíme naspäť do pece a pečieme pri teplote 190°C - 10 minút, 170°C - 10 minút, 150°C - 35 minút v závislosti od typu pece.
Cheesecake necháme vychladnúť najlepšie do druhého dňa a polejeme roztopenou Zela cukr. polevou tmavou zmiešanou s Ken Trufa. Po zatuhnutí polevy ešte povrch dozdobíme s Fruitful Jahoda.
Dodatočné informácie
Pre 1 korpus á 24 cm (1850 g)