Receptúry Receptúry

Jahodový cheesecake

Pečený čokoládovo-jahodový Nielen jogurty sú obľúbené práve v jahodovej a čokoládovej chuti, ale aj v tomto cheesecaku sa snúbi len to všetko najlepšie: Fruitful Jahoda, Ken Trufa, Cesto Čokoládové a Jogurtová náplň. Nielen káva ale aj práve tento cheesecake dodá vašim zákazníkom pozitívnu energiu a ten správny impulz počas dňa. Každá vrstva v sebe prináša niečo úžasné, jemné a prekvapivé.

Hmota:

250 g   Cesto Čokoládové
65 g   Zela Delikates
50 g   Tekutá vaječná melanž

Náplň 1:

600 g   Jogurtová plnka
100 g   Tvarohová náplň Štandard A
350 g   Tekutá vaječná melanž
30 g   rastlinný olej
200 g   Fruitful Jahoda (len kúsky jahôd)

Dozdobenie:

80 g   Zela cukr. poleva tmavá
60 g   Ken Trufa
150 g   Fruitful Jahoda

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou. Cesto roztlačíme na spodok tortovej obruče vystlanej papierom na pečenie a vystriekanej Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút. Suroviny na náplň si zmiešame v stroji lopatkou OKREM jahôd! Cheesecake náplň nalejeme na predpečený čokoládový spodok a do tejto náplne ručne vtláčame celé kúsky jahôd. Cheesecake vložíme naspäť do pece a pečieme pri teplote 190°C - 10 minút, 170°C - 10 minút, 150°C - 35 minút v závislosti od typu pece.

Cheesecake necháme vychladnúť najlepšie do druhého dňa a polejeme roztopenou Zela cukr. polevou tmavou zmiešanou s Ken Trufa. Po zatuhnutí polevy ešte povrch dozdobíme s Fruitful Jahoda.

Dodatočné informácie

Pre 1 korpus á 24 cm (1850 g)

Jahodový cheesecake