Kokosový cheesecake
Kokosový cheesecake
Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.
Hmota:
250 g | Cesto Čokoládové | |
65 g | Zela Delikates | |
50 g | Tekutá vaječná melanž |
Náplň 1:
100 g | Tvarohová náplň Štandard A | |
550 g | Jogurtová plnka | |
300 g | Tekutá vaječná melanž | |
30 g | rastlinný olej | |
100 g | Satina Biela | |
150 g | Kokosová náplň |
Dozdobenie:
200 g | Ken Presto |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou. Cesto natlačíme na spodok tortovej
obruče vystlanej papierom na pečenie a vystriekanej Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút. Všetky suroviny (vrátane neroztopenej Satiny)
na náplň č.1 si miešame v stroji lopatkou.
Kokosovú hmotu vylejeme na predpečený spodok a dáme naspäť piecť do pece.
Pečieme: 190°C - 10 minút, 170°C - 10 minút, 150°C - 30 minút. Po vybratí z pece necháme
úplne vychladiť, až tak dávame do chladničky.
V chladničke ponecháme najlepšie do druhého dňa, nech sa cheesecake zastabilizuje.
Na povrch vyšľaháme Ken Presto a nanesieme ho ozdobne spolu s kokosovými ozdôbkami.
Dodatočné informácie
Pre 1 korpus á 24 cm (1700 g)