Pomarančový cheesecake
Pomarančový cheesecake
Jedinečný svieži pomarančový Super svieži korpus z Cesta Jung Basis Rühr skvele skombinovaný s ovocnou pomarančovou vrstvou a jogurtovo-tvarohovo náplňou. Ste zvedaví a radi prinášate svojim zákazníkom nové chute a farby v podobe skvelých zákuskov? Ak ste už ochutnali Fruitful Pomaranč - tak viete, že nie je pomaranč ako pomaranč. Táto jemná náplň s 70% pomarančov a pomarančovou pulpou Vás určite dostane.
Hmota:
185 g | Jung Basis Rühr | |
25 g | Zela Delikates | |
65 g | Tekutá vaječná melanž | |
40 g | Fruitful Pomaranč |
Náplň 1:
250 g | Fruitful Pomaranč | |
15 g | agar-agar | |
210 g | voda | |
10 g | cukor kryštál |
Náplň 2:
450 g | Jogurtová náplň | |
75 g | Tvarohová náplň štandard A | |
15 g | Saftia | |
15 g | Zeesan Neutral | |
100 g | Ken Lactea | |
50 g | Fruitful Pomaranč |
Dozdobenie:
150 g | Scaldis White | |
70 g | Fruitful Pomaranč | |
30 g | Ken Presto |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou v mixéri pri vyšších otáčkach 5 minút.
Zmes rozotrieme na dno tortovej obruče vystlanej papierom na pečenie a nastriekanej Carlex sprejom. Pečieme pri teplote 180°C približne 16 minút. V hrnci si uvaríme pomarančový rozvar z Fruitful Pomaranč, agaru, vody a kryštálového cukru. Keď nám rozvar prejde varom, tak ho odstavíme z ohňa a necháme úplne vychladnúť.
Po vychladnutí rozvar nanášame (ešte v tekutom stave) na vychladený pomarančový spodok.
V chladničke necháme úplne stuhnúť. Suroviny na náplň č.2 miešame všetky spolu v mixéri s lopatkou. Rovnomerne ju rozotrieme na pomarančovú náplň.
Necháme v chlade odležať, aby stuhla. Scaldis White, Ken Presto a Fruitful Pomaranč si spolu roztopíme v mikrovlnke počas stáleho miešania.
Miešame, kým sa hmoty dobre neprepoja. Natierame na povrch cheesecaku a dozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Dodatočné informácie
Pre 1 formu á 24 cm (1560 g)