Čokoládové inšpirácie
Nechajte sa inšpirovať 10. skvelými receptúrami s pravou čokoládou a novinkami od Zeelandie.
Čokoládové truffles
Chutné a na prípravu jednoduché čokoládové truffles. Stačí použiť tie správne kvalitné suroviny od Zeelandie: pravú belgickú čokoládu Arabesque Noir 58% a Arabesque kakaový prášok alebo chutný lieskovo-orieškový krokant. Ken Lactea 35 % nesladená Vám zaručí jemnosť (správnu konzistenciu truffles) a rozplývanie výrobku v ústach pri jedení.
Pomarančové tyčinky
Jedinečné a veľmi chutné pomarančové tyčinky sú v podstate úžasným dezertom, ktorý vhodne doplní výrobky vo Vašej vitríne v cukrárni. Spojenie jemnej čokoládovej šľahačkovej náplne a bielej čokolády s úžasnou pomarančovou náplňou Fruitful Pomaranč efektne dopĺňa krásne dozdobenie so zrkadlovou polevou.
Jablková torta nielen na Vianoce
Jesenná, vianočná ale kľudne aj celoročná torta z obľúbenej kombinácie chutí jabĺk, karamelu a škorice poteší takmer každého. Korpus je jemný a mäkučký vďaka zmesi Melisa, a pritom veľmi chutný vďaka použitej kvalitnej čokoláde do korpusu. Na povrchu je torta jemne dozdobená s Rosette rastlinnou smotanou.
Gaštanový krémeš
V tomto zákusku sa snúbia obľúbené chute gaštanov, škorice a sliviek, pričom štýl zákusku je vzhľadom krémeš, ktorý Vás nadchne svojou jemnosťou, nadýchanosťou a vyváženou kombináciou chutí.
Slávnostná torta
Jedinečná svojim tvarom ako aj dozdobením, s chutnou trvanlivou náplňou Dip Neutral - to je skvelá Slávnostná torta. Dip Neutral je použitý aj na dozdobenie torty. Prekvapí Vás chutný základ korpusu z Melisa zmesi v kombinácii s pravou belgickou čokoládou od Zeelandie Arabesque Noir 58%.
Brownies tyčinky
Obľúbené, veľmi chutné brownies dozdobené s našou Zeelandia jedinečnou hotovou parížskou smotanou Ken Trufa. Efektne dozdobené malinami a čokoládovými tabuľkami z Arabesque Noir 58%.
Kokosové tartaletky
Skutočne čokoládovo-kokosové, plné chuti, s jedinečnou kombináciou pravej belgickej čokolády Arabesque Noir 58% a kokosovej náplne od Zeelandie. Čokoholici budú túto tartaletku skutočne milovať. Je síce riadne sýta, ale to sa od čokoládových zákuskov priam očakáva.
Čokoládové srdiečka s pistáciami
Veľmi pekne vyzerajúce čokoládové srdiečka plnené nadýchaným krémom z Dip Neutral vždy krásne doplnia kolekciu lineckého pečiva alebo potešia samostatne ako zákusok ku káve/čaju v každej cukrárni a kaviarni. Ich jedinečnosť spočíva nielen v chuti. ale zároveň vo vrstvenom vzhľade z viacerých lineckých krehkých koláčikov, ktorý je teraz v trende.
Malinový mousse s kokosom
Chutná tortička s kombináciou obľúbených chutí, bielej pravej čokolády a malinovej náplne s vysokým podielom ovocia až 70%. Chuť je vhodne prepojená s obľúbenou kokosovou náplňou a povrch moderne dozdobený štýlom drip s Dip Neutral.
Višne v čokoláde I
Chutný, efektný a pritom tak jednoduchý recept na Višne v čokoláde. Spojenie bielej a tmavej čokolády Arabesque s nesladenou Ken Lactea a so skvelou chuťou višní z Fruitful Višňa je proste neodolateľné. Nezabudnite efektne dozdobiť.
Višne v čokoláde II
Chutný, efektný a pritom tak jednoduchý recept na Višne v čokoláde. Spojenie bielej a tmavej čokolády Arabesque s nesladenou Ken Lactea a so skvelou chuťou višní z Fruitful Višňa je proste neodolateľné. Nezabudnite efektne dozdobiť.