Čokoládové inšpirácie Čokoládové inšpirácie

Brownies tyčinky

Obľúbené, veľmi chutné brownies dozdobené s našou Zeelandia jedinečnou hotovou parížskou smotanou Ken Trufa. Efektne dozdobené malinami a čokoládovými tabuľkami z Arabesque Noir 58%.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 190 g Tekutá vaječná melanž
190 g Zela Delikates
190 g Arabesque Noir 58%
125 g práškový cukor
12 g Arabesque kakaový prášok
125 g hladká múka T 512
Náplň/dozdobenie: 300 g KEN Trufa - parížska smotana
čerstvé maliny, čokoládové ozdôbky

Technologický postup

Zela Delikates, Arabesque Noir 58%, práškový cukor a Arabesque kakaový prášok si rozpustíme nad parou. Všetko spolu miešame,
kým sa hmota nespojí. Vlejeme Tekutú vaječnú melanž a miešame ďalej, kým sa hmoty nespoja. Nakoniec primiešame múku.
Čokoládovú hmotu vylejeme do tortovej obdĺžnikovej obruče 33x22 cm, ktorú sme si vystriekali s Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180 °C približne 15 minút. Po vychladení vyberieme z formy, krájame na 20 ks “tehličiek”, ktoré zdobíme
dekoračne drezírovacím vreckom naplneným s vyšľahanou Ken Trufou.
Môžeme dozdobiť rôznymi dekoráciami z čokolády.

Dodatočné informácie

pre 20 ks á 70 g.

Brownies tyčinky