Kokosové tartaletky
Kokosové tartaletky
Skutočne čokoládovo-kokosové, plné chuti, s jedinečnou kombináciou pravej belgickej čokolády Arabesque Noir 58% a kokosovej náplne od Zeelandie. Čokoholici budú túto tartaletku skutočne milovať. Je síce riadne sýta, ale to sa od čokoládových zákuskov priam očakáva.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 165 | g | MAMAS PIE |
20 | g | Arabesque Noir 58 % | |
40 | g | Zeelandia margarín krémový | |
10 | g | čierne kakao | |
20 | g | voda | |
Náplň 1: | 150 | g | Kokosová náplň |
120 | g | voda prevarená | |
60 | g | Dip Neutral | |
Náplň 2: | 60 | g | Arabesque Noir 58% |
60 | g | Ken Trufa-parížsky krém | |
Dozdobenie: | ľubovoľné tmavé ovocie- hrozno, čučoriedky, ostružiny, strúhaný kokos, čok. dekorácie a pod. |
Technologický postup
Všetky suroviny na cesto miešame v mixéri lopatkou, kým nám nevznikne kompaktné cesto.
Rozvaľkáme ho a vykrajujeme krúžky, ktoré následne vkladáme do tartaletkových “obručí” vystriekaných s Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 200 °C približne 10 minút.
Kokosovú náplň si zmiešame s prevarenou vodou a zohriatym Dip Neutral. Touto kokosovou náplňou rovnomerne naplníme tartaletky. Ken Trufu si zohrejeme s Arabesque Noir 58% a miešame, kým nám nevznikne čokoládová poleva, ktorou naplníme povrch tartaletiek.
Ešte do nestuhnutej polevy vkladáme čerstvé ovocie a dekorácie z čokolády. Tartaletky necháme stuhnúť.
Dodatočné informácie
pre 7 ks á 110 g.