Malinový mousse s kokosom
Malinový mousse s kokosom
Chutná tortička s kombináciou obľúbených chutí, bielej pravej čokolády a malinovej náplne s vysokým podielom ovocia až 70%. Chuť je vhodne prepojená s obľúbenou kokosovou náplňou a povrch moderne dozdobený štýlom drip s Dip Neutral.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 30 | g | Kokosová náplň |
40 | g | Mamas Pie | |
15 | g | voda | |
15 | g | Zeelandia margarín krémový | |
Náplň 1: | 200 | g | Ken Lactea 35% nesladená |
30 | g | Zeesan Neutral | |
50 | g | Arabesque Blanc 29 % | |
50 | g | voda | |
50 | g | kokos strúhaný | |
Náplň 2: | 80 | g | Fruitful Malina |
Dozdobenie: | 80 | g | Dip Neutral |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou, kým sa nám cesto nespojí. Vyvaľkáme ho na tenší plát a vykrajujeme kruhy.
Pečieme pri teplote 160 °C približne 10 minút.
Ken Lactea si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie. Vodu zmiešame s rozpustenou Arabesque Blanc 29% a primiešame Zeesan
Neutral. Miešame, kým sa hmota nespojí a primiešame ju do polovyšľahanej šľahačky. Dosypeme strúhaný kokos a šľahačku podľa
potreby došľaháme.
Do obručí vystlaných fóliou si na spodok dáme kokosový “plát”. Pomocou drezírovacieho vrecka nastriekame do polovice kokosový
krém. Druhým drezírovacím vreckom nastriekame Fruitful Malina. Povrch zastriekame zvyšným kokosovým krémom.
Koláčiky necháme stuhnúť. Po stuhnutí vyberieme z obruče, odstránime fóliu a povrch polejeme zohriatým Dipom Neutral.
Vhodne dozdobíme.
Dodatočné informácie
pre 4 ks á 130 g.