Jahodová Pie torta
Jahodová Pie torta
Bohatá jahodová torta z Cesta Čokoládového, tvarohovej náplne a ovocnej náplne Fruitful Jahoda s agarom ideálna nielen na leto. Skvele osvieži a poteší všetkých milovníkov nekrémových variácií tôrt.
Cesto:
100 g | Cesto Čokoládové | |
65 g | Tekutá vaječná melanž | |
50 g | rastlinný olej |
Tvarohová náplň:
250 g | Tvaroh štandard A | |
200 g | KEN Lactea 35% nesladená | |
50 g | Zeesan Neutral |
Ovocná náplň:
500 g | Fruitful Jahoda | |
7 g | agar |
Dozdobenie:
20 g | Fruitful Jahoda | |
250 g | čerstvé jahody |
Technologický postup
V hrnci si rozohrejeme Fruitful Jahoda s agarom. Zmes nalejeme do silikónovej formy v tvare "kvietku".
Necháme v mrazáku úplne vytuhnúť. Tvarohovú plnku, Ken Lactea a Zeesan Neutral si zmiešame v mixéri šľahaním.
Tvarohovú náplň navrstvíme na stuhnutú jahodovú náplň a opäť necháme stuhnúť v mrazáku.
Cesto Čokoládové, Tek.vaječnú melanž a olej šľaháme pri vyšších otáčkach cca 5 minút.
Nalejeme ho do tortovej okrúhlej formy s priemerom 22 cm. Pečieme pri teplote 175°C 20-25 minút.
Na tento korpus po vychladení preklopíme jahodovo-tvarohovú vrstvu z mrazáku a okraje povykrajujeme podľa tvaru torty.
Tortu necháme samovoľne rozmraziť v chladničke. Ozdobujeme čerstvým ovocím a čerstvými bylinkami.
Dodatočné informácie
Pre 10 ks.