Malinové makrónky z Bianca zmesi
Malinové makrónky z Bianca zmesi
Jednoduché a vždy dobre upečené makrónky zo zmesi Bianca - bielkovej hmoty, do ktorej sme pridali mandľovú múku potešia všetkých milovníkov tejto sladkosti. Fruitful Malina je použitý ako náplň do makróniek v podobe tukového malinového krému.
Bielková hmota:
60 g | Bianca | |
60 g | kryštálový cukor | |
60 g | voda horúca | |
120 g | mandľová múka | |
1 g | červené potr. farbivo |
Náplň:
55 g | Topmix | |
20 g | voda | |
65 g | Zela Delikates | |
75 g | Fruitful Malina |
Technologický postup
Kryštálový cukor miešame s horúcou vodou do rozpustenia cukru. Prisypeme zmes Bianca a šľaháme najprv 2 minúty pri nižších otáčkach a neskôr 5 minút pri vyšších otáčkach.
Do hmoty ručne primiešame mandľovú múku a červené potravinárske farbivo. Množstvo farbiva dávame podľa potreby. Hmotu striekame pomocou drezírovacieho vrecka na silikónovú podložku určenú pre makrónky alebo na papier na pečenie a pečieme pri teplote 90°C počas cca 1,5 hodiny.
Hotové vychladené makrónky spájame malinovým krémom.
Príprava krému: Topmix, Zela Delikas a vodu miešame lopatkou v šľahači pri najvyšších otáčkach počas 5 minút. Primiešame už len ručne Fruitful Malina a krém je pripravený na použitie.
Dodatočné informácie
Pre 15 ks.