Malinové šamrole
Malinové šamrole
Chutné šamrole z lístkového cesta plnené s ryžovou náplňou Rimix a šťavnatým Fruitful Malina.
Šamrole:
400 g | Lístkové cesto | |
30 g | kryštálový cukor | |
60 g | Tekutá vaječná melanž |
Náplň 1:
80 g | Rimix | |
150 g | prevarená horúca voda 90°C | |
110 g | Ken Presto |
Náplň 2:
280 g | Fruitful Malina |
Dozdobenie:
20 g | Mont Blanc | |
čerstvé maliny, pusinky a pod. |
Technologický postup
Náplň Rimix si musíme pripraviť deň vopred.
Na sporáku si prevaríme vodu, ktorou zalejeme Rimix. Necháme prikryté postáť do druhého dňa.
Na druhý deň vyšľaháme Ken Presto, ktoré ručne zmiešame s Rimixom a kokosovou náplňou.
Lístkové cesto si vyvaľkáme na plát, ktorý vykrojíme buď na trojuholníky alebo pásiky a natočíme ich na trubičkové formičky.
Posypeme kryštálovým cukrom a necháme piecť pri teplote 200°C počas 20 minút.
Po vychladení trubičky plníme malinovou a súčasne aj Rrimixovo-kokosovou náplňou.
Posypeme s Mont Blanc a dozdobíme čerstvými malinami alebo malými pusinkami.
Dodatočné informácie
Pre 12 ks.