Pavlova torta s malinami
Pavlova torta s malinami
Obľúbená Pavlova torta v malinovej verzii s Fruitful Malina a čerstvými malinami. Vyrobená zo zmesi Bianca.
Bielková hmota:
90 g | Bianca | |
90 g | kryštálový cukor | |
90 g | voda horúca |
Náplň 1:
300 g | Ken Lactea 35% nesladená |
Náplň 2:
250 g | Fruitful Malina | |
100 g | čerstvé maliny |
Dozdobenie:
100 g | čerstvé maliny |
Technologický postup
V kotlíku od mixéra si vymiešame horúcu vodu s kryštálovým cukrom, až kým sa cukor nerozpustí.
Prisypeme Biancu a zmes šľaháme najprv pri nižších otáčkach 2 minúty, potom pri vyšších otáčkach 5 minút.
Zmes si rozdelíme na tri rovnaké časti, ktoré rozotierame pomocou tortovej obruče na papier na pečenie a sušíme v peci pri 90°C počas 2hodín.
Po vychladení pláty plníme vyšľahanou Ken Lactea s Fruitful Malina a čerstvými malinami.
Na povrch dáme tiež ozdobne čerstvé maliny, prípadne lyofilizované a napríklad ružové čokoládové guličky.
Dodatočné informácie
Pre 10 ks.