Red Velvet roláda
Red Velvet roláda
Moderné prevedenie rolády vo farbe a chuti Red Velvet sa skvelé hodí na obdobie leta. Malinovo-smotanová náplň každému evokuje skvelé ovocné leto a posedenie v záhrade s priateľmi sa tak stane dokonalým. Roládu môžeme navyše skvele doplniť moderným dozdobením napr. s velvet sprejom.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Receptúra: | |||
Hmota: | 250 | g | Biskuit Instant |
25 | g | rastlinný olej | |
220 | g | Tekutá vaječná melanž | |
30 | g | voda | |
5 | g | červené red velvet potr. farbivo | |
Náplň 1: | 145 | g | ON Ríbezľová náplň cukrárska |
Náplň 2: | 400 | g | Ken Presto |
100 | g | Jung S-A Malina | |
100 | g | voda |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame v mixéri lopatkou pri vyšších otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na papier na pečenie, plát o rozmere 60x40cm. Pečieme pri teplote 180 °C približne 20 minút v závislosti od typu pece. Po vychladení odstránime papier na pečenie z plátu a natrieme naň ríbezľovú náplň. Ken Presto si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie. Prilejeme Jung S-A Malina zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Malinovú šľahačku ihneď natrieme na plát a stočíme roládu. Necháme ju zrolovanú v papieri do druhého dňa. Na druhý deň odstránime papier na pečenie.
Dodatočné informácie
pre 15 ks á 60 g.