Cukrárske receptúry
Cukrárske receptúry
ZEESANY - ochutené stabilizátory smotany
Špaldovo-čokoládové rezy (Bielkový sen)
Bielkový sen poteší každú cukrárku, ktorá chce pre svojich zákazníkov len to najlepšie -aby si vychutnali kvalitnú kombináciu našej zmesi Cesto špaldové s orechmi a chutné náplne Rap Špeciál a parížska smotana KEN TRUFA. Výrobok sa dá rýchlo premeniť aj na trvanlivejší rez, ak použijete Presta vanilla namiesto Rap Špeciál a Bolero instant namiesto KEN Trufa.
Orechové roládové rezy (Orechový sen)
Chutné orechové rezy zo Zmesi na Orechovník s netradičnou kombináciou na reze - kombináciou piškóty a Zeesanu lieskový orech - ideálne pre rodinné balenia, svadobné koláče.
Zamatové rezy (z bielok a žĺtok)
Zákusok, ktorý sa Vám bude rozplývať v ústach - výborná receptúra na zamatové rezy - z kombinácie tekutých bielok a žĺtok z našej ponuky. Krém, ktorý je ideálny na použitie je určite smotanový krém Rap špeciál. V prípade, ak potrebujete dlhšiu trvanlivosť výrobku - viete použiť aj Prestu vanilla alebo Pudingovú náplň vanilkovú z našej ponuky.