Cesto čokoládové základná receptúra
Cesto čokoládové základná receptúra
Úžasný čokoládový koláč pre mnohostranné použitie. Jemná chuť pravého kakaa spolu v kombinácii s použitým ovocím, kokosom a pod. Vám dáva možnosť vychutnať si kvalitu zo Zeelandie.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
279 | 700 | g | Cesto čokoládové |
522 | 350 | g | Tek. vaj. melanž |
516 | 350 | g | olej |
Technologický postup
Technologický postup:
Cesto miešame pri pomalých otáčkach (nešľaháme) po dobu cca 5 minút. Dávkujeme na plech 20x60 cm alebo 30 x 40 cm, zarovnáme, poukladáme ovocie alebo inú náplň. Pečieme pri 160-170 °C cca 40 - 50 minút.